Alice har haft en duktig dag.

Nu ska jag berätta hur duktig jag har varit. Först var jag i skolan. Sen åkte jag hem och gjorde LÄXOR! Gjorde klart en svenska uppgift där man ska jämföra två urklipp ur deckare. Känns bra att ha det klarrt men jag vet inte om det är rätt så min Mor får la läsa det :D Och sen (ja det kommer mer) åt jag frukt! nyttigt värre. Efter det var jag och amanda ute och sprang, 4 kilometer, men ändå, bättre än inget! Vi sprang inte så snabbt eftersom båda va slöa, men vi nådde vårt mål i allafall; att springa hela rundan utan att stanna :) Tack för att du följde med Manda, hade nog inte pallat annars...

Och nu, sitter jag och tränar engelska glosor vid datan. Värsta bra hemsidan där man lär sig jättesnabbt. http://glosor.eu/.

På onsdag är det skolfoto. UrkIburk.

Mintmelon

Rolig kväll,

Ååh vad rolig kväll! Tack alla underbara mäniskor som fanns på bokia när jag va där, så vi kunde cp:a rundor utanför biblioteket i kristianstad hela kvällen :D Det var typ överdrivet kul, alla typ stirrade på oss när vi hojtade, skrek och dansade. Sen i slutet märkte man att dom typ hade en utställning i byggnaden vi stod vi, men vai bara fortsatte, sen efter ett tag gick vi därifrån, lite senare så typ kom dom som hade haft utställningen, Med en bil, så vevade dom ner rutan och körde Im watching  you blicken :D

I skolan var det ganska kul, gruppkram i slutet, kommer sakna dej henny gumman, älskar dej. Ha de bra nu! LOVA! :D 

Imorgon ska jag träffa Alice älsklingen <3 massa skoj på det. 

Mintmelonen



Ett tråkigt inlägg. För uttråkade typer.

Jag är konstig ibland har jag märkt. Det går inte att bota. Men jag har kommit fram till en sak. När man är sk. onormal är man normal, eftersom alla är onormala. Hänger du med? :D

Idag har jag varit i skolan. Sen har jag kommit hem. Sen har jag fått ont i magen. Sen har jag spelat gitarr. sen har jag gått till coop. 

jag har seriösa problem med att lära mig en franska text utantill. helt j**la omöjligt.  Men ni får önska mig lycka till när jag ska läsa upp den inför hela franska gruppen längst fram med bara stödord. 

Jag kanske, kanske, kanske ska va med amanda i helgen. Helt underbart. Jag ska dampa.

Älskar mina conversKorridors typer.

Mintmelonen

Johnossi - 18 karat gold.

Bara för dig:


Bra musik. Jag diggar på bussen.

Mintmelonen

So läxa, fan.

Har Varit i skolan idag, helt okej faktiskt, väldigt stor skillnad på lärarna vi har detta året och de vi hade förra året. 
slutade kl 14.20 tog då bussen hem till lägenheten, satt och diggade Johnossi på bussen med mina nya hörlurar, najs!

Jag har målat mina naglar lila med blått glitter (intresseklubben antecknar) 

Undrar om ni har något bra filmtips, jag vet alla frågar om de hela tiden men snälla!?

Har So läxa, bajs. Urk. Fy. *pust* 

har precis krängt prinsesstårta (stavas de så?) Gott gott ;D 

Mintmelonen



Min dag, bara min.

Tack alla ni som har gjort denna dag så fantastisk. Mamma, pappa, mina playboys (ni vet vilka ni är) och alla ni som har skrivit och kommit ihåg min födelsedag. Roligt att höra från alla, förväntrade jag mig inte!

Började med att vakna upp till mammas och björns ganska morgontrötta sång, paketöppning och en god frukost på sängen. Sen när jag åkte till skolan möttes jag av mina playboys och massa grattis (älskar er) skoldagen var ovanligt bra, bra idrott med en bra lärare för en gångs skull *pust* när jag kommit hem tog det inte så lång tid innan pappa kom och hämtade mig, kul att komma tillbaka till lägenheten igen, var ett tag sen sist. Vi åkte till ett mysigt konditori och köpte en prinsses tårta som jag, pappa, björn och erika gottade oss i. Ännu mer paketöppning, sen åt vi en god middag som pappa lagat. Och nu sitter jag här trött och glad. 

Men det är inte bara jag som fyller år, även min älskade Alice Lagerbrant, hoppas du har haft det lika bra som jag gumman! <3 Du får snart ett kort jag skickade idag hoppas jag! så ses vi i helgen förhoppningsvis också, picknick med röd och vit rutig duk FTW. 

I lördes var jag och mamma på stan hela dagen, först på löparlabbet och provade ut ett par ordentliga springskor (1300kr!) som jag sen fick i present av mamma, tog en timme ungefär, han som jobbade där hatade mina "bandskor" haha, han typ morr morr. Nej men sen gick vi till Nilson en skoaffär i kristianstad och köpte mina första Converse, så snygga att man blir galen! Jag och Ida kom fram till att dom är rödBrunLila! sjukt snygga iallafall, kvalite gämfört med 200:-  skor på alla dom, skopunkten och DinSko som jag handlat skor på innan, Vi tog sen en lång tur på Maxi och handlade till söndagen.

På tal om söndagen, tack alla som kom, jättetrevligt var det att ha släktkalas med god mat och så!

En underbar dag och helg som sagt. 

Mintmelonen

Första skolveckan avklarad.

Jaha, första skolveckan avklarad, känns konstigt, tiden går ganska snabbt faktiskt, men det finns inte en chans att den skulle göra det uta Mina playboy vänner. massa kärlek till er.
Vissa Ämnen (tex. Franskan Pust -.-') känns det som man har glömt bort allt i, så dum man känner sig när man räcker upp handen till varenda J**la mening. Och gissa vad på vår första So lektion, fick vi en läxa till nästa dag. Vad förvånad jag blir pinge haha, (intern humor 8D). man har nästan kommit in i *skolrytmen* men inte riktigt, jag har prblem med att stiga upp kl 6, det har jag alltid haft men nu är det verkligen hemskt. Har kommit in i rytmen att sova till 11 vara uppe till 3. Mycket mer najs, för då är man mycket mer flum.

I helgen blir det släktkalas för min del, trevligt värre, imorn ska jag och min mor åka till stan och handla mat till det, plus en present från mamma, ett par ordentliga löparskor, ni vet sånna dyra man köper på typ löparlabbet, som passar ens fot :D känns najs.

Kommer bli typ supertjock över ett dygn, gissa vilket dygn? :D

En ledtråd, jag har bestämt att jag ska äta tårta till frukost när jag fyller år, och massa kakor på mitt kalas. ¨

Mintmelonen

Första skoldan. Samma skola. 8 år nu.

Här sitter jag och sjunger med till Håkan Hellströms Den fulaste flickan i världen.

Har precis varit ute och fotat mina målade fötter i gräset, till Bdb tävlingen.

Jaha första skoldagen. Första dagen i åttan. Vad ska man säga, fick en skitplats, längst fram brevid Anton (pratkvarn med dålig humor) lite positivt är de att sitta nära karin. Vi har ganska Cp humor båda två så, ja.
Kändes sjukt deprimerande att gå in genom dörrarna till den skitskolan. Men vad ska man göra, allt som går är ju att längta till man slipper den. Ny idrottslärare känns sjukt bra eftersom den förra var en 60 årig pedofil. Inte för att jag har så höga förväntningar, men hon kan inte vara sämre än den förra + att det är en tjej.

Efter första skoldagen åkte jag till Ida, vi två har också helt miffad humor när vi snackar, det roliga är att folk runtomkring aldrig fattar det roliga medan vi står och gapflabbar. Haha, minnen. Vi åt nudlar och såg på film, eftersom Ida var väldigt trött gjorde vi inget som var med ansträngande. förutom då att skratta till fjortis klipp som kanske är lite mer ansträngande!

Men vad ska ja säga nu som sammanfattning, deprimerande början med ett bra slut.

MintMelonen

The Mean Gang - Församlingen.



Ylva Yxa.
Mari makaron.
Emelie utan namn.
Elin Elivsp.
Alice Apa (jag).

Ni är bara för bäst.

Mintmelonen

Entertainment.

"Is adult entertainment killing our children or is killing children entertaining adults?"

Marilyn Manson

Markus Krunegård.

Går inte att beskriva med ord.

Åh HerreGud va bäst han är. Markus Krunegård.
Massor med kärlek till den mannen.

Bilden från kungsparken i Gbg där jag såg honom för andra gången.

"Markus Krunegård har förmodligen gjort årets bästa svenska debutplatta. Redan nu."
Expressen

"Markusevangeliet är vibrerande och magisk. Jag tror bestämt att det här kommer bli en av årets mest spelade skivor."
HD

"Men ändå så finns det där speciella alltid där, det nära, det personliga. Och det är det som gör Markusevangeliet till ett av de mest utstickande svenska albumen i år. Eller över huvud taget."
Dagensskiva.com

"Efter en kort sorti kommer han åter in på scen, ensam, och sjunger den förtrollande vackra "Stjärnfallet", en värdig avslutning på en lysande spelning av en av Sveriges just nu mest träffsäkra skildrare av såväl vånda som livslängtan."
Pontus Ahlkvist

Åh vad jag längtar till nästa gång jag ser honom live, inte för att jag vet när det kommer hände, men hända kommer det!
Lyssna på honom innan ni säger något för det är helt jävla underbart!

Mintmelonen


Fjortis.

Vår framtid:



Patetiskt.
Man tror att hon inte är seriös men upptäcker sen att hon är det.
Finns så många "fjortisbloggar" där de har börjat med att videoblogga,
http://Amandavardet.blogg.se/
är bara en av dem,
förlåt Amanda man kan inte hjälpa att man skratar.
Verkligen förlåt, men det är patetiskt.

Mintmelonen

Bloggdesign klar!

Hej igen, nu har jag då äntligen fått till en blogg design jag är nöjd med (pust!) tog väldigt lång tid att bestämma sig för hur man ville ha det! Inte förrän nu i slutet jag tänkte på att ordna en header, även om designen inte är så kompliserad tar det så förbannat lång tid att bestämma sig, beslutsångets.

Nu hade jag tänkt tipsa om världens bästa matblogg, http://kryddburken.wordpress.com/

Jag har inga planer för dagen, typ städa rummet och förhoppningsvis träffa någon trevlig typ.

Släktkalas tid bestämmt nu! Söndag nästa vecka kl 2, Wohooo?

För er som letar efter tröjor med bandmerch på kan jag tipsa om Rockcity, där jag själv hade tänkt beställa en tröja med Håkan Hellström på baksidan, supersnygg! + att jag är helt galen i Håkan Hellstöm!

Mintmelonen

Hej hallå?

Man märker att alla börjar bli lite smått deprimerade över att skolstarten närmar sig (inklusive jag), tex. är det deprimerande med små saker som att åka och handla/shoppa eftersom det står "skolstart!" precis överallt.  Min lärare i idrott ska vi äntligen bli av med, så man är ju klart nyfiken på vilken den nya läraren blir? Men eftersom nästan ingen vill jobba på Spängerskolan så är vi alla vana vid att byta lärare i nästan alla ämnen förutom So.
Per-inge stannar.

Jag har hittat min nya favorit klädaffär Monki heter den, så himla fina kläder har dem där. Men eftersom det inte finns i Kristianstad (GAAH!) måste man åka till malmö! Eller varför inte Göteborg, kanske Linköping? Men när jag har varit i affären har jag i alla fall handlat lite grejer, nyligen på rea i göteborg 75 % rea! grejen är den att Monki har inte bara snygga kläder utan också priser man har råd med!

Skulle igentligen ha gått på Krunegårds konsert idag men Nej det gick inte bra för mamma eftersom vi nyligen varit i Göteborg (ett helt dygn sen ju!) hon förstår sig inte på min Kärlek till Markus Krunegård, och hur gärna man kan vela gå på en konsert!


Jaja, fyller år om en vecka, det är väll positivt...? Mamma säger att jag måste skriva önskelista (ja, vi har fortfarande det) men det är omöjligt att komma på vad man vill ha ju! Jag vill ha pengar, men då är man tråkig...

Vill ha något trevligt att se fram imot men just nu kan jag inte komma på något.

MintMelonen

Välkommen?

Inte för att jag tror många kommer läsa detta inlägget. Det är ju det första, och det kommer antagligen inte bli så värst intressant? jaja, välkommen till min nya blogg i alla fall.

MintMelonen
.

RSS 2.0