Halloween och alla helgons dag, spooky?

.. Inte det minsta, jag har inte gjort något jag borde ha gjort. Något man bara gör på halloween. Nej, jag har bara haft en vanlig helg. Halloween var inte det minsta halloween:igt. Jag är som jag är och hade väldigt gärna dykt ner i min utklädningslåda och kommit fram som en djävul men nej, inte ens en enda liten pumpa. Alla helgons dag var jag på kyrkogården med mormor, men inget mer. Imorgon ska jag på bio med mor och bror. Upp, verkar vara värsta bra plus att vi ska se den på världens finaste bio, bromöllas Filmpalatset. Verkligen underbar biosalong. Plus att jag för första gången ska se bio i 3D, vilket jag känner på mig kommer bli helt grymt.

Lördagen i bilder,









Mintmelonen

Alice-en!

Har spenderat de två senaste dagarna med älskade Alice Lagebrant. Vi har pratat om allt möjligt, timme efter timme efter timme. Vi har varit ute på promenad i den vackra höstkylan. Vi har bakat scones, sockerkaka och lagat middag. Mästerkockar? :)) Vi har kollat på meningslösa filmer, youtube-nördat massa parlamentet avsnitt, spelat massa fula spel på internet och skrattat. Skrattat som få.

Vi träffades när vi var 6 små år. Gick på arkelstorps simskola. Våra föräldrar märkte som tur var att vi var födda samma dag, samma år och hade samma namn. Sen dess har vi träffats varje lov och skrattat ännu mer. Vi tycker samma sak, känner samma sak, är ganska lika även till utseendet, vi har samma humor, vi är lika som få.

Älskar dig.


scones


Höstpromenad


Alice

Mintmelonen

Godnatt!

Jag är glad, för imorgon kommer bli bäst. Ska till malmö med de bästa, shoppa! Har flörtat till mig 1200 riksdaler från Mor. Fylla garderoben, jag är verkligen i stort behov av nya kläder, allt är typ sommarkläder. Hade en kjolperiod liksom!

Idag har jag gått en liten promenad. Mysigt, även om det är kallt och ruskigt, är det mysigt. Sen städade jag ännu lite mer, sen nördade jag mig lite vid datan. Vid 5 tiden stack jag till oppmanna församlingshem, och gissa vad jag gjorde där? Jo jag va på konfirmationsträff med frukt och andakter. Höll på att slå Ida på fingrarna, men hon drog undan dom i tid, nära döden upplevelse.

Bilden bjuder jag på!



Uppstigning vid halv 7 imorn, på lovet! men vad gör man inte för shoppingrundan! så jag går nog och lägger mig om ett tag.

Godnatt puss!

Mintmelonen

Är arg på all elektronik.

Hej,
idag är jag arg på allt som är svart och gjort av typ plast.

Objektivet till min systemkamera dampar.
Två knappar på min mobil har slutat fungera.
Min cd spelare vill inte spela upp mina brända skivor.
Flera timmar av morgonen har jag varit utan ström.

Igår sorterade jag bort en massa skräp, småsaker som legat överallt i mitt rum bara för att jag inte slängt det. Jag har alltid tyckt att det är trist att slänga saker vad det än är. Men i går fick jag ett litet ryck över hur fruktansvärt barnsligt mitt rum är och slarvigt. jag stör mig inte på att det ligger ett ton kläder på golvet men alla små barnsliga detaljer som gjort att mitt barn ser ut som en 5:åring bor där. Så nu har jag packat undan dockhuset, slängt massa småsaker som stått i fönster och hyllor, bytt ut det rosa påslakanet till ett svart, gått igenom massa pennor behållt hälften, gått igenom pysslet och sorterat det, satt upp planscher och satt upp två smink hyllor!
Nöjd och glad! (även om jag inte är klar med min rensning har jag kommit en bit på vägen)


Min nya pennsorterig

För övrigt hoppas jag på ett bra lov, vilket jag är ganska säker på att jag kommer få om man tänker på alla trevligheter jag har planerat!

Mintmelonen

Flumskum med Ida-hoo.

Jag spenderade förrgårdagen och gårdagen hos Ida. Det var mycket trevligt, kom dit vid 3 tiden, vi typ satt vid datan, sen åt vi. Sen åkte vi på gudstjänst *tråkigt*. Men sen! då var det massa roligt. Vi flummade till 4 på natten. Kollade på film, fotade fula bilder, drack coop cola och spelade "playing whit fire". Sen sov vi till två på eftermiddan. 10 timmars sömn, tog vi slut på vår energi eller tog vi slut på vår energi. Men det var inte så konstigt att vi var hungriga när vi åt frukost klockan 3 då kom på oss med att inte ha ätit på 22 timmar. Stannade hos Ida till 7 tiden, innan dess han vi spela ännu mera "playing whit fire", gå powerwalk i mörkret, äta ännu mer OCH spela Eye toy.

Två lyckade dagar enligt mig.


Ida med glas på fejset?


De två flumskummarna.


Eyetoy spel.

Mintmelonen

Vintertid.

Jaha, nu var det dags att ställa om klockan. När jag vakna i morse blev jag förvånad, "är klockan så lite?!" men Pappa kom med den ganska vettiga förklaringen att det var vintertid!
Igår var en lugn dag, hemma-mys-dag! Första bakade jag och pappa kanel bullar sen hjälpte jag pappa med maten,
Chiken tikka masala hette det. Kryddig kyckling med ris och tzatsiki! Sen kollade jag på film, satt vid tv:n, åt bullar, satt vid datan och så läste jag! SLAPP DAG.
Gårdagens bak.

Idag ska jag till Ida, trevligt värre, sover över där. Vara uppe hela natten antar jag. Klockan 5 ska vi dra till konfirmations-skitet, stannar där några timmar antagligen.
Jag har haft en väldigt bra helg och jag känner på mig att fortsättningen kommer vara minst lika bra.
Mintemelonen

Sweeney Todd och Idol. Nästan samma sak?

Hejsan hoppsan,
Då den person jag chattar mest med för tillfället (Emelie min datanörd) inte ska vara inloggad denna kväll bestämde jag mig för att underhålla mig genom lite Johnny Depp filmer, Sweney Todd och Edward scissorhand. Båda filmerna har folk sagt till mig att jag ska se, men jag har helt enkelt inte gjort det! Tills idag då jag tog mig i kragen och bestämde mig för dessa filmer. Har precis sett klart Sweney Todd, väldigt bra film som är så annorlunda från alla filmer jag sett tidigare! Musikal, men man tänker inte på det precis. Dramatisk, smart, genomtänkt, sjukt coola karaktärer. Depp briljerar som vanligt. Men ett minus var det helt sjuka slutet. Blir alldeles för mycket säger jag bara ifall det är någon som inte sett filmen ännu.
Johnny Depp och Helena Bonham Carter.

Jag har precis glott på Idol, Rocktema, me like. Calle ägde ju skiten ur resten där på slutet. Nicklas var också bra. Man märkte tydligt vilka som va rockare från början. Bagge är ju så mycket roligare än de andra i juryn, de bara sitter där med massa lama kommentarer. Medan han skämtar till det och är som en stor nallebjörn!
Förövrigt har mitt efterlängtade lov nu äntligen börjat. Så underbart. Jag ska sova, sova mycket.
Nu ska jag se på edward scissorhand.
Had'e!
Mintmelonen

En allmänt bra låt bara.


Mintmelonen

Alice's back.

HEJ!
Nu har jag tagit en paus från bloggen, haft så fruktansvärt mycket i skolan den senaste månaden. Ganska sjukt hur mycket läxor/prov/redovisningar jag haft som går i 8:an jämfört med min bror som går andra året och har bara hälften. Lärarna säger ju alltid "det blir så mycket jobbigare i gymnasiet" men det kan jag bara säga att det har jag inte märkt av.
Björn är sjuk hög feber. Så pappa tycker jag ska hålla mig borta från hans rum, men några tittutHej besök blir det allt!
Imorgon börjar det efterlängtade lovet. Vilket ska bli helt underbart. Om jag skulle bli smittad av bror min skulle inte det vara så kul precis på lovet ;) Men jag är känd för att bli sjuk fel tillfällen.
Åh, det var ett tag sen men ändå. MÅSTE tipsa om Markus krunegårds nya album, han släppte två samma dag, 14/10. Prinsen av peking och Lev som en gris dö som en hund.
Där dök Alice upp på bild.

Mintmelonen.

RSS 2.0