Malmö, Karin, JOHNOSSI, kan inte bli bättre.

Åh, fredag, fredag, fredag! Bra dag, bra dag, bra dag! Jag och Karin tog bussen till kristianstad, åt en awesome hamburgare och mötte upp min käre bror. Därefter åkte vi med tåget (JAG ÄLSKAR TÅG, ÄLSKAR DU TÅG?) till Malmö och flummade oss till Folk å rock med en kartiskille som stalkade oss. John och Oscar i  Johnossi kom dit och spelade tre awesome låtar från deras nya album. Jag slet efter endel tjat på de som jobbade i affären ner en plansch med johnossi som hängde på dörren, fick den signerad, kramade dom och ja! AWESOME! Sen gick jag och Karin runt på staden och handlade, karin shoppade loss, jag köpte en klänning till konfirmationen. Vi mötte endel konstigt folk, en hel del roligt folk, bland annat en polack som kallade kristian anttila hora, vi slet ner en plansch med Anttila och polacken tolkade det som att vi hatade honom och vill genast hjälpa till att riva ner planschen! Sen missade vi tåget med en minut och fick vänta en timme, sen åkte vi en timme, mamma hämtade oss i stan, och nu sitter jag här, ovanligt glad! Jag trodde min valborg skulle suga, men icke. Jag gjorde faktiskt saker! Och det var förjävla fint!
Hur var din valborg? Inte lika bra som min iaf, FÖR VAD SLÅR JOHNOSSI!?

ROSCOE <3

Okej, Johnossis nya album idag. Så fint så fint, speciellt Roscoe och akustiska whats the point. På fredag är det signering i malmö, sen den 15:e maj är det konsert á la kulturbolag och sen är det siesta! Fy för så fint.
-
Måndag, ja. Det var en awesome måndag då vi var lediga, jag och karin åkte till Ayla, flummade, studsade, bakade, promenerade och kollade på sweeney todd:ade! Stannade hela kvällen. Det får göras om snart.
-
Tisdag. Skola. Skola. Skola. Skola. Skola. KONFIRMATIONSUNDERVISNING. Plugg. Plugg. Plugg. Sömn.
-
Sen är det idag, nu är det onsdag. Jag har börjat knarka frukt, istället för godis, så det är ju positivt! Skolan var skolan, nu är jag hemma. Ser inte fram emot imorgon, för då är det tiningsjävlana. Men på fredag är det inte bara matteprov utan även Johnssi! Så det blir fint.

Största anledningen till varför jag bör gå på Hultsfred:



Så bra så jag får ont i magen.

Yey.

Jobbigaste söndagen på länge är denna söndagen. Förkylningen håller i sig då jag kan knappt andas, näsan rinner och jag har ont överallt. Om 20 minuter är jag dock tvungen att åka in till stan, sortera och dela ut 85 kilo tidningar. Och jag ser inte fram emot det. Mamma sa, "är du verkligen säker på att du orkar?", det är inte precis som att jag har något val men.
-
Have a nice day people.

From people's heart.


Once up on a time there was a girl.

Många högljuda svordomar på rad. Min helt fantastiska sommar blev plötsligt inte lika fantastisk, fantastisk, men inte ens i närheten av hur fantastisk den var innan. Jag kan inte gå på Arvika. För jag kommer vara en månad för ung. 14 år och 11 månader kommer jag vara. Hade ställt in mig på att det var året man fyllde 15, men icke. Man måste ha fyllt. Så nu ska jag sälja den biljetten till Gunnar, trevligt. Inte alls. Jag skulle ju se min gud. Men nejnej.
-
Var i skolan idag, var sjuk igår, men idag var jag i skolan. Igentligen orkade jag nog inte det, för nu är jag förkyld så satan, men om jag hade missat So-provet (Som för övrigt var omöjligt) hade jag luggit för långt efter. Jag och Karin åkte in till stan, handlade åt och stack till lägenheten. Extremt mycket tidningar denna omgången lade jag märke till, undrar hur många timmar av min söndag som går till det, många. För det var nämligen rekord, 85 kg tidningar upp och ner för fem miljarder trappor. Åkte hem vid 21.00, och nu sitter jag här framför datorn och är onödig istället  för att gå och lägga mig och bli frisk. Men jag har i alla fall tre dagar ledigt nu innan skolan igen, snart, snart, snart är det sommar. Åh gud, vad förkyld jag är. Halsont, host, nys, täppt, rinn och snörvel. Allt kom på en gång.
-
Inga festivalförslag med bra band där man inte måste ha fyllt 15?

Snö?

Och jag som trodde det var vår nu.

Silly lovesongs.

Sitter hemma och är lite arg, jag har ett stort prov på fredag som jag kan absolt ingenting om. Plus att jag har en fruktansvärd magknip som bidrar till att jag har absolut ingen ork alls till att faktiskt ta tag i det och plugga. Imorgon har jag inte heller mycket tid att plugga för då måste jag åka in till stan och sortera tidningar. Det snöar ute, så jag kan inte gå ut och få lite friskluft. Men jag läser i alla fall en bra bok, typ dagens höjdpunkt innan jag går och lägger mig nu för tiden, Tystnad tagning heter den, samma författare som till boken Godnatt Mister Tom som är typ en av de bästa böckerna någonsin. Gjorde klart en kudde i syslöjden idag! Den är så jävla vacker alltså, det första jag lyckades göra var att fläcka ner den, yey. Men jag ska nog överleva min depp period med hjälp av musiken från fina filmen Moulin Rouge som jag sitter och sjunger med till! Och detta klippet gör mig alltid på bra humör, älskar älskar älskar det, dog första gången jag såg det alltså,

Puss hej leverpastej, önska mig lycka till med överlevandet.

Giving up the gun - Vampire Weekend.

Björn har fått mig att börja knarka denna låten 24/7. Kan inte få nog av den. GARRHHHH. Älskaren.

ORKAAAAAAA.

Jag orkar inte med denna veckan, jag hade ju nyss en lång helg framför mig. Men det försvann lika snabbt igen. Denna veckan kommer jag misslyckas stort med två prov. Eftersom jag inte kan dom och inte orkar lära mig något till dom. Istället tänker jag äta mig ännu fetare än jag är nu, och fota misslyckade bilder på mig samtidigt som jag är arg över misslyckade saker och grubblar över massa misslyckade saker. Jag vill ha en helg till, tror jag åker upp till mormor i helgen, behöver en mormordos till tror jag.

Go on, go on, go on.


Jag och min bästa fågelven.

Igår var jag ganska onödig. Förutom att jag la några timmar på plugg så var jag helt onödig faktiskt. Sov litegrann och åt massa onyttigheter. Alla var så lama på datorn i natt med så jag gick och la mig vid 2. Idag ska Alice dela ut tidningar och försöka plugga lite So. 
Sålänge får du en bild på mig när jag är ungefär lika flummig som min fågelven.

Don't you know?

Inatt vaknade jag klockan två, jag var helt inställd på att klockan var 6 så jag började ta på mig kläderna och sminka mig, tills jag upptäckte att det var kolsvart ute och när jag kollade på klockan skrattade jag lite åt mig själv, sen gick jag och la mig igen. Det var dock extra jobbigt att stiga upp på morgonen sen men. Skolan var skola, har ont i magen och knät men jag överlever. Efter skolan stressade jag och pappa in till stan så jag kunde ta en av tre sprutor. Eftersom jag aldrig har varit en spruthatare eller något så var det inte precis en jobbig upplevelse! Sen kom jag hem, glodde på tv:n, pluggade lite och åkte ännu en inlinesrunda. Sen åt vi Pizza vilket har blivit lite av en fredagstradition. Kollade på Talang, jag hatar Bert så ni vet. Kollade lite på Skavlan och NU sitter jag här med en plugghelg framför mig så jag är förberedd inför nästa tortyrvecka!
-
Och en bra låt som alla borde ha hört med.

Lockelse i blåa nyanser.

Men de kommer inte ge dig det du vill ha

För de säger

Det är vi som bestämmer

Vad du är värd, och inte värd.

De ska alltid ha allt de vill ha

För det är allt de någonsin kommer ha

Köpt kärlek, min vän

Köpt kärlek.


Om de frestar dig med livets godis,

Följ inte efter dem.

Om de hotar dig med det mest fruktade ödet,

Följ inte efter dem.

Dölj din rädsla,

Trolla fram obefintligt mod,

För de kan inte se vad som är sant eller falskt.

Äkthet är inte att diskutera, min vän

Äkthet äger de inte.

Om de fäller dig,

Så du snubblar in i deras fälla till bo.

Trots ditt hjärtas balans,

Lyckas de lura dig.

Ge dem då allt de vill ha,

Så lämnar de dig ensam och hjälplös igen.

Men ensam och hjälplös

Är bättre än fångad och fast i

lockelsens charm.

Emsam och hjälplös skall du isåfall förbli, min vän

Ensam och hjälplös.

Låt den som undankommit lockelsen,

Eller slitit sig ur dess järnhand

Vinna,

Hyllas,

Och förbli ihågkommen.


När blev solen gul?

HEJ ALLA VÄNNER!
Min dag har la varit som den varit. Gått runt och haltat lite p.g.a. att jag skrapade upp mitt knä igår när jag åkte inlines, JAG INVIGDE MIN INLINES <3 Jag är en inlines tönt. Åk med mig. Efter en lång So-lektion och en No lektion, äcklig mat och en svenskalektion åkte jag hem och sorterade tidningar. Sen pluggade jag. Sen åt jag. SEN ÅKTE JAG INLINES IGEN. Åh, knarka långa inlinesrundor. Nu är jag hemma och lite stolt, ska börja plugga igen. Föresten, vill ni veta hur jag fick såret på knät, en liten ungjävlen som cyklade brevid mig när jag inte kunde svänga någonstans så körde hon bara in framför mig så jag ramlade. Jävla unge. 
Hejdå. Hadetbravänner, imorgonskajagtaenspruta. Prutt.

Att regndroppar faller som tårarna gör, det rår inte stjärnorna för.

Ted Gärdestads musik gör mig galet lycklig, Så det får bli dagens pluggmusik. För det är vad jag ska ägna dagen åt, att plugga. Hurra, hurra, hurra. Juste, säg till innan du tar bilder vilket jag har märkt att folk gör, ingen som vet hur man lägger till högerklicksskydd eller något sånt? Lite tråkiga JagHarSettDetFörut-bilder bjuder jag på.

BJÖRNSTAMMEN...

Till arvika, ganska fint och så. Dansmusik - Björnstammen.
-
Efter den extremt sega morgonen åkte alice till skolan, jag, karin och ayla är för tillfället lite kortspels beroende så där spenderas rasterna. Efter skolan åkte jag till självaste Karin, vi pluggade faktiskt några timmar, sen gick vi en gråt och känslor-prat promenad. Sen beställde vi pizza och ÅT pizzan. Det var gott. Sen åt vi prinsesstårta, för det var gott. Jag lärde även Karin att säga MOHAHAHA med djup röst, hon lyckades inte riktigt. Kom hem för nån timme sen och såg omdömet från UKM, gjorde min dag lite. Nu ska jag typ dricka te och sen ska jag sova. För jag behöver det. Jag borde plugga franska. Men att sova är skönare. Usch, skola imorgon. Men om nio veckor smäller det. Nu ska jag lägga mig i någon hörna och deppa över något. Hejdå.

Omdöme UKM:

Nr 11 – Alice Berglund, inslag: Stackars Harry

 

Vi fastnade alla för dig och du var en av våra klara favoriter och var med till slutet när vi bara hade några få kvar att välja mellan. Du fick höga omdömen av oss i originalitet, scennärvaro och framförallt ditt mod att sitta och sjunga den känsliga sången på det sättet du gjorde. Det tog tag i oss alla!

 

Vi tycker att du har något viktigt att säga. Du är värd att ha en intresserad och publik som vågar lyssna på dina texter. Du sjunger rent och har en fin röst. Fortsätt att skapa, hitta din publik och våga fortsätta med ditt uttryck för det är ovanligt och vi tyckte mycket om det!

KLAAAAD ALIIICEEEEE.

VARSÅGOD

Jag hade skrivit ett jättelångt inlägg som raderades, hejdå.

Påsklovsbilder!

Konfirmationsläger med älsklingsIda:
Klad Ida:
Fina dagar med Alice:
Picknick á la åker:
Min älskade mormors förkrossade min när hon får veta en fruktansvärd historia om en av mammas blommor:

Jag gjorde upp en eld för dig.

Hej peeeeeepoil. Jag är lite smått sur, deppig och allmänt pissed off på ingenting. Min mage gör skumma ljud. Jag har inte gjort allt jag lovat att gjöra. Jag ser för tillfället för jävlig ut och orkar inte berätta något av värde. Det är bara en sån dag. - Tack Karin och tack kioskmongogruppen för lite glädje idag. - Hejdå.

I loved you for a very long time.

Super hot giant alien var ju lite coola med.
-
Igår var jag världens mest slöa och onödiga människa på denna planeten så jag tänkte ta igen det lite idag. har nyss städat rummet och duschat. Mamma bara våfflor där nere. Ska snart ta en buss in till stan och dela ut de där förbaskade tidningarna och få lite motion. Sen tar jag ett tåg och ytterligare en buss till olofström och min kära mormor. Där jag planerar att plugga och äta god mat. Så vi hörs kanske imorgon.
-
PYYYYYSS!

Vi ska alla en gång dö, vi ska alla en gång dö.

Oaktiv Alice JA! 
Alice nummer 2 kom ju i förrgår eftermiddag, hon åkte inte hem förrän idag. Vi hade lika kul som vi alltid har det, lika fint som vi alltid har det. Vi bakade en lyckad kaka, en misslyckad och lite scones bara för att vi är hemmafruar. La några timmar på att måla en tavla vid namn Agda-Bella. Åkte in till stan och sorterade mina tidningar, hade en lång sepemysig picknick och åt massa godis. Jag fotade såklart det hela, men tyvärr har jag glömt sladden man
överför med så de bilderna kommer du inte få se på ett tag!
Älskar dig Alice!
-
Har för övrigt magknip. Massa läxor. Ångest över att slutet på lovet snart är här.
-
Puss på dig. Jag vill sova två månader och vakna upp med bra betyg och en sommar framför mig.

Singstar Kent.

"Kent får eget Singstar

Nyhet / Multi / 8 April 2010

Ser vi syner nu igen? Faktiskt inte - den svenska rockgruppen Kent avslöjar själva i dag att de ska få ett helt eget Singstar. En låtlista värd att dö för, åtminstone för fansen, följer."

Ska jag köpa det eller ska jag köpa det!?

Home, sweet home.

Hemma från konfirmationslägret nu, 10% av tiden vi var där var relativt rolig, det var när jag och Ida var inlåsta på vårt rum och flummade eller gick promenader i eskimåskogerna. Resten var skit, lam undervisning med pensionärprästerna. Maten var god, men annars. Nej. Det var skönt att komma hem, har sovit väldigt lite så, home, sweet home. Alice kommer på efterlängtat besök nu snart med. AWESOME syster <3

Ge mig en kyss innan du går, att bygga en dröm på.

CHACHA.
Var i ödsliga, regniga men ganska fina kristianstad med Felix i eftermiddags. Gick på det ända öppna cafet och drack te och pratade. Han åkte dock hem ganska snart  för han bor i en håla där det inte går bussar. Men felix är fin, vi träffas väl snart igen antar jag. Inget mig emot.
Imorgon ska jag på konfirmationsläger, hur kul är det på en skala? Det enda trevliga är Ida, utan min okristne vän skulle jag aldrig stått ut med konfirmationen. Så jag kommer inte tillbaka på några dagar sen, trogna bloggföljare! Men bibeln står på packlistan så... yey?

USEL PÅ SÅNT SOM MÄNNISKOR GÖR MEST.

Vaknade tidigt, satt vid datan, åt, satt vid datan och NU ska jag träffa självaste Felix ja!

LOS BILDERLIKUS.

A la påsk-helg of Alice. Typ.
Fint folk och godis. Jag är tjock nu, har ont i min mage. Men jag överlever nog.

KOM SÅ FÅR DU HÅRT GODIS.

Har för första gången på extremt länge sovit i 12 hela timmar. Haha, usch. Igår spelade jag med Hallucinations Harry på midhallarnas vernissage! Dagen innan den dagen, i torsdags gick jag, karin, Ayla och erik påskkärring i kristianstad. Fedt roligt! Idag fyller min pappa år, 48 år nu, så vi ska ha kalas, lite släktigt folk kommer hit dock ingen i min ålder så jag kommer nog inte ha the best time of my life, men glad påsk folket!
-
Föresten fick jag nyss reda på att jag inte gick vidare på UKM, men det är ganska förståeligt, dom som gick vidare var mycket bättre än jag, så, grattis till er!

RSS 2.0