EN DAG SOM ENDAST LEDER MIG TILL NÄSTA DAG.

Steg upp klockan 10, skottade endel snö. Fyfan vad tung den är nu, men när frankie kommer ska jag tvinga henne att ha snöbollskrig med mig. Hon är så illa tvungen. Jag åt precis som igår våfflor till frukost. Nyttigt. Min mormor kom ett, hon klagade på att jag vände på dygnet. Jag vet ungdomar som är väldigt mycket värre än jag säger ja ba. Sen har jag spenderat en hel del tid framför datorn, jag gör även framsteg med mitt nya projekt! Att lära mig spela piano, har ett keyboard på rummet så varför inte, sen lagade jag mat med, nån indisk kyckling, grymt gott. Nu har jag lyssnat på Shout out louds nya album, fyfan vad fint.
Peppar inför morgondagen.

Mintmelonen

FINT SKA DET VA, DU ÄR FINAST AV ALLA.

Imorgon, imorgon kommer frankie hit. Gissa vart vi ska ta vägen? En ledtråd: Det kommer bli awesome.
Mintmelonen

LIFE'S A BITCH, I'M A BIRD.

Mintmelonen

JAG ÄR HEMSK, MEN VAR FINNS MEDECINEN MOT DET?

Gud, allt är så, jag kan inte hitta rätt ord. Allt är bara så, du vet så. början på förra veckan var ett helvete, måndagen pluggade jag, tisdagen gudochjesusduvet, onsdagen pluggade jag, torsdagen pluggade jag extremt mycket, men på fredagen efter skolan och proven, pressen och ilskan, när glädjen kom över att jag hade lov, ja det var sant jag hade lov.
jag pratade med Mari i telefonen, blev glad över faktumet att jag skulle spendera början av mitt Sportlov med att träffa Mari, Emi och Ylva, världens betste göteborgare. De stannade till söndakvällen, under helgen han vi göra en hel del ointressant bland annat:

Spenderade vi många timmar på stans bästa cafe, teapot.
Dampade/Dansade vi runt i mitt rum till awesome musik
Spelade vi spel, rappakalja, monopol och Helt hysteriskt
Åt vi god mat och drack gott te
Åt vi väldigt mycket Marabou choklad, och då menar jag mycket choklad
Hade vi en väldigt intelligent konversation med fulla fjortisar på balkongen under genom lappar
Gick vi på stan och handlade massa onödigt, sen gick vi på kristianstads två Secondhand affärer och fyndade

Det var en helg värd att minnas minst sagt, tog ungefär 600 bilder varav hälfte var suddiga med blinkande Mari. Men jag orkar inte lägga upp bilderna, inte just nu i alla fall.

I måndes bytte jag mellan pappa och mamma, innan jag kom till mamma han jag shoppa en extremt god parfym och lite smink på stan, ta en buss, vandra genom snön en timme och umgås med välrldens bästa Ida.

Igår och idag har jag varit onödig, onyttig och ohälsosam. Jag har varit kreativ. jag har bakat kakor och gjort våfflor. Jag har sovit underbara mängder och så har jag såklart fotat onödiga bider. Utan SR P3 skulle jag nog inte överlevt.

För övrigt har jag anmält mig till UKM vilket kan ha varit ett misstag, det är Markus Krunegård med (förhoppningsvis) Frankie i följeslag på fredag och efter lovet är det två veckor prao.

Mintmelonen

MUSIK ÄR NOG ALLT.

Gud:
26/2 Markus krunegård
15/5 Johnossi
15-17/7 ARVIKA:
Babyshambles*
Familjen
In Flames
Kent
Markus Krunegård
Name The Pet
Regina Spektor
Shout Out Louds
TeddybearsVerkstad
Babyshambles
Familjen
In Flames
Kent
Markus Krunegård
Name The Pet
Regina Spektor
Shout Out Louds
Teddybears
Även tivolirock och förhoppningsvis Hultsfred, det kommer bli en fin sommar. Men jag vill på fler festivaler. Känns surt att jag inte kommer ha pengar till P&L. Men ändå, ARVIKA <3

Vilka festivaler planerar ni?

Mintmelonen

LÄXOR I OMÄTBARA MÄNGDER.



Bäst för dig att du har saknat mig, annars skickar jag en hormask efter dig. Jag är en datanörd, brukar spendera flera timmar framför datan varje dag. Men inte denna veckan, jag har nog bara suttit en timme framför datorn, PÅ HELA VECKAN. Jag har inte sagt att jag inte har saknat att vara onödig och skriva onödiga saker till onödiga människor, jag har helt enkelt inte haft tid. Har pluggat flera timmar om dagen, varit kreativ och sminkat mig lustigt. I helgen var jag hos min mormor och igår var det alla hjärtans dag, alla hjärtans dag är onödigt när man inte har någon att "fira" det med. Men jag åt i alla fall ett vaniljhjärta.
Förövrigt har jag börjat knarka Harry Potter ljudböckerna, igen.

Mintmelonen

NAPOLEON ÄR TREVLIG, SPECIELLT OM HAN TAR UPP HELA ENS FRITID.

Igår var jag i skolan, sen pluggade jag ca. 4 timmar, idag var jag i skolan nu har jag pluggat i 2.5 timmar och ska plugga mer. Så här tänker jag inte skriva.
PUSS OCH PRUTT.
Mintmelonen

SÖNDAG, KYRKDAG?

Vaknade lite hes och allmänt trött vid halv 9 imorse. Kollade på reprisen av Melodifestivalen, Salem Al Fakir (Y), Ola (N). Pluggade några timmar, åt mat och frukost och sen satt jag såklart vid datan. La in 700 låtar på mobilen, det finns mycket bra musik här i världen. Jag är beroende av ett av mobil spelen, FAN. Åkte till Oppmanna Kyrka halv 5, jag och Ida satt och tisslade och tasslade och svor hela gudstjänsten, Jag tycker inte Christa sjunger fint. Pappa kunde inte skjutsa hem mig direkt så jag var hos Ida till halv 9, det var flummigt. Men fint. Sen jag kom hem har jag chattat, uppdaterat mig och lagt ut massa bilder. Nu MÅSTE JAG PACKA. Ska till mor imorgon, och lycka till att jag kommer packa på morgonen, det är faktiskt viktigt att få med alla viktiga kläder, viktigt. Hör du det, mycket viktigt.
Mintmelonen

HARRY POTTER FEST HOS KARIN.

Världens bästa kväll/natt ja. Alla korridor nördar samlade, plus två andra nördar. Alla Harry Potter nördar, på besök hos Karin hade vi Quirrell, Ron, Harry, Hermione, Fleur de la Cour(stavning?), Bellatrix, Fred, Snape, Luna, Hagrid och Frida, som var utklädd till en elev vars namn jag glömt. Vi lekte barnsliga lekar, åt världens godaste och onyttigaste mat, kollade på film och hade en hetsig Arkelstorp-Vånga-Oppmanna Inavel diskution. Kom hem vid ett. Jag var så nöjd jag kunde bli och tiden jag la ner på paket och utklädnad, SÅ värt det.
Mintmelonen

NYMOBILNYMOBILNYMOBIL. ÄNTLIGEN.

Jag går nu från att ha en 200:- sista utväg plast mobil med konstiga knappar och utan funktioner. Till en Sony Ericsson Naite! haha. Fint tycker jag, ni kan börja sms:a med mig igen nu. Innan skämdes jag så mycket över min mobil så jag svarade bara på sms vid nödfall, men nu. Nu är jag fast, jag är fast med min mobil och tänker inte släppa den med blicken. Plus att jag har en helt awesome ringsignal. Star wars - Imperial March, varje gång någon ringer hör jag den, det är perfektion.
Den är toppenbra föresten. Alldeles lagom av allt, billig med.
Mintmelonen

BERT-FJERT BERGLUND och NEZDUK FRANK.

Mitt barns namn och därefter Frankies barns namn.
En fredag, ja en vanlig fredag. Men den har gått snabbt denna fredagen. Sov ungefär 3 timmar inatt sammanlagt, inte bra alls. Jag kunde verkligen inte somna. Men när jag vaknade var jag tvungen att inse att jag skulle behöva gå till skolan idag, annars skulle jag ligga alldeles för långt efter.
Efter att skolan var slut skulle jag egentligen följt med hem till Henny och repat, men Amanda mådde inte bra så det blev inget. Så jag åkte hem och har i princip spenderat hela dagen framför datorn och kameran. Ibland har jag ätit, pappa hade beställt pizza vilket gillades och så har jag druckit massa Cola. Sen har jag funderat på om jag borde göra läxa, kommit fram till att jag borde göra läxor men sedan inte gjort så mycket läxor.
Har precis pratat med Mari på the telefon en timme, trevligt. Men det fick mig bara att längta ännu mer till om exakt två veckor, för då kommer hon och resten av församlingen hit. Och det är om något perfektion.
Mintmelonen

MINA STORA DRÖMMAR, DOM FLÖG SOM SATELITER.

-
-
-
-
Mintmelonen

HEMMA OCH UTKLÄDD TILL PROFESSOR QUIRRELL.

Då jag mådde dåligt igår stannade jag hemma idag, för jag mådde inte bra idag heller. Min mage dödar mig lite fram och tillbaka. Jag har gjort endel av de ointressanta sakerna man gör när man är sjuk, sovit, druckit te, ätit gorbys, pluggat och kollat på Tv:n. Men jag har även gått ut i snön och tränat på att gå i mina klackaskor, det går framåt. Jag har suttit och glott framför datorn. Jag har tagit många bilder. Och jag har varit på Pingstkyrkans Second hand, jag bara älskar att de har massa kavajer, men idag var jag där för jag skulle handla kläder till Professor Quirrell, kom hem med tyg till turbanen, en slips, en kavaj, en vit skjorta och en te burk som inte har något med Harry Potter festen att göra.
Mintmelonen

DANSAHELADAGEN.


Mintmelon

SUR, TRÖTT, ARG OCH ELÄNDIG.

Är Alice idag, så detta inlägget kommer antagligen bli väldigt misslyckat och tråkigt. Men du är fin och läser det ändå. Jag är så galet trött på skolan, redan. På läxorna speciellt, och alla efterblivna lärare som inte har något liv. Skolan var jag på idag. Jag gillar mitt hår idag, men inte faktumet att jag inte gör No:n. Jag är pissed of för vem som vann Paradise Hotel, ja jag kollar på världens hemskaste program och jag skäms, men vad fan. Efter skolan åkte jag in till stan, mötte Karin och Ayla. Sen köpte jag början på presenten till Karin, resten köper jag imorgon. Då ska jag nämligen följa med Ida älsklingen på staden. Det enda jag ser fram emot för tillfället. Jag ser fram emot sportlovet med, såklart. Och Karins fest. Men annars är jag trött. Bara jävligt trött. Hoppas du har det gladigare hemma i din stuga.
Mintmelonen

TISDAG, JA. EN VANLIG TISDAG.

och igår vad det en helt okej vanlig måndag. Måndagar är aldrig trevliga. Jag kan faktiskt allvarligt talat inte komma på något positivt, vi börjar skolan igen, vi har inte sovit tillräckligt så första lektionerna är så hemska, vi får reda på att vi har mycket läxor under veckan, jag byter mellan mamma och pappa, vilket tar tid. Fast jag hade i och försej saknat datorn hos pappa. Men nu kommer jag sakna busan, så spelar roll. Det jag gjorde igår var vad jag redan skrivit, plus att jag pluggade, så jag hade inte tid att skriva här. Jag hade fullt upp med att fota mig själv omringad av gosedjur. Måndagar är fail.
(Jag bara älskar att vara töntig, och gosedjur är för underbart.)


Tisdagar är också hemska, inte riktigt lika hemska. Men hemska, man inser att det fortfarande är början av skolveckan och ofta i sista minuten att man har konfirmationsträff den dagen. Det är något med mig och tisdagsmognar, jag kan bara inte förmå mig att stiga upp. Den enda positiva tiden under denna Tisdagen var efter skolan när jag var hos Ida, det är alltid fint att vara hos Ida. Kom hem efter konf. runt 8, bussjäveln var försenad. Sen dess har jag ätit och gett mig in på Franskan lite. Men nu ska jag snart sova, denna dagen gick lite för snabbt. Hade ju så mycket planerat.
.
Föresten snöar det fruktansvärt mycket i skåne, och så är det iskallt. Snöstorm inatt säger dom.
.
Mintmelonen

RSS 2.0