Det er for vildt!

Vad mer ska jag säga. Siesta! 2010 <3
Jag han bland annat träffa roligt folk. Festivalfolk.
Vara med mitt i publiken, långt fram, i mosen på till exempel: The hives, Bob hund, Teddybears, Röyksopp, Johnossi, familjen, MEW, maskinen, [ingenting], Thåström, Timo och Anttila.
Sjunga "ja må han leva" till Howlin pelle med några tusen andra människor.
Krama Anttila och Timo.
Vara allmänt lycklig och leva på överskottsenergi.
Äta gratis kristna pannkakor och lite annan mat vid oregelbundna tillfällen.
Dansa i mängder.
Förstöra mina converse.
Finaste starten på festival-sommaren.

The weather is like you,

Bara för att det är sommar.

-
-
-

Sometimes life isn't easy, but igår it was!

Jag är dålig på att uppdatera, jag vet. Men jag ska bättra mig. Det känns som jag gör saker hela tiden, men det gör jag kanske inte egentligen. Var inne i stan efter skolan i torsdags, sorterade tidningar, sen sov jag mest, och pluggade. Då var det grymt fint väder hela tiden. I fredags var det däremot inte grymt väder alls på något sätt, regn, regn och regn. Var hemma med Ayla hos Karin, vi sa att vi skulle vara duktiga och göra massa bra saker, men vi kollade på film, åt pizza och godis och pratade. Istället.
Det var mysigt, sen följde jag med Ayla hem på fredagskvällen och sov där, vi pratade, spelade gamla spel och kollade på film. Var uppe lite för länge med kanske.
På lördagen åkte jag, Ayla och Karin med tåget till lund och lundakarnevalen. och där var det helt jävla underbart. Massa roligt folk, underbart väder och pengar bortslängda hit och dit. Själva karnevaltåget var också helt underbart, så grymt genomtänkt och roligt.
Vi åkte hem vid sju och jag var hemma till halv 9, varpå jag åt en god pizza (Pizza två dagar i rad!). Sen dess har jag sovit, ätit våfflor och slöat. Har en dag framför mig med tidningsutdelande och plugg. Skjut mig, börjar ju bli förkyld också. Fan. Hoppas din söndag blir bättre än min?
Föresten har jag fått hem min Siesta!biljett, FUCK YEAH!

Three and a half when we met for the first time.

Jag är ganska dålig på att uppdatera, har inte varit här på flera dagar nu heller. Men jag hoppas ni överlever. Känns som jag har gjort saker hela tiden, men egentligen har jag bara latat mig. Vill ni ha en liten uppdatering, eller det vill ni kanske inte, men det får ni i alla fall.
För en vecka sen åkte Jag, skåningen alice berglund på en spontan tripp till Gbg. Tåget var fullt sådär innan ledigheten så jag fick stå upp 2 timmar. Var framme i finfina staden på kvällstimmarna, där Mari och Emi mötte mig med tutande och kramar. Vi tog oss hem till Emi där vi till största del flummade, vi gick och la oss relativt tidigt. Men det var himlans fint.

På torsdagen skrev vi ett himelskt brev till älsklings Elin, åt god mat, åt onyttigheter och pratade. Vi var mysiga helt enkelt. Klippte av hår, addade random folk på facebook (mot min vilja) och ja. VAR FINA HELT ENKELT.


När Mari åkt hem drack jag och emelie alldeles för mycket energidryck och satt uppe och spelade awesome dataspel, kollade på mysfilm och virrade runt till klockan var 5, då gick vi och la oss. Inte på grund av trötthet. På fredagen var det kakkalas med emelies vänner, gött, några kilo tyngre bara.

Sen gick vi på bobastian, ett litet mysigt indieband. Efter det gjorde vi onödiga saker, och jag har i alla fall inget minne av att vi gick och la oss. Men det gjorde vi antagligen, för på lördagen gick vi på många loppisar. Trots ösregn, så vi såg jätteskabb ut.


Men emelie hade ju i alla fall stövlar. Sen sa vi sorgligt nog hejdå. Och jag påbörjade den långa resan hem.
På lördagkvällen var jag på Johnossi (världens bästa liveband yes) med bjorn, fishy, aahn och Karin! Man blev ju såklart trött, men dom spelade alla låtar jag ville ha, och så himla fina var dom. PEPPEN. Publiken var den med överPEPP!

På söndagen. Sov jag. Delade ut tidningar. Sov. Och var trött. På måndagen sov jag, pluggade, sov och pratade i telefon. Och var i skolan såklart. I går sov jag, pluggade, var i skolan, pratade ännu mer i telefon och klippte gräs. Sen var det idag. Jag var extremt trött, men det var fint väder så jag mår bra. Tror jag. Är lite depp över alla möjliga olika saker, men jag överlever. Precis när jag var som opeppigast, kom en liten sötsöt tjej på skolan och satte sig brevid mig i bussen, och så sa hon "Du är fin Alice" och gav mig en maskros.

Alltså. Så himla bra.

Jag hade kunnat skriva en evighet här men det gör jag inte, inte nu i alla fall. För hu ska jag gå och lägga mig. Jag har inte varit så här trött på en evighet, men det var det värt. Göteborgsflickorna <3

Brb, drar till Gbg,

kommer ha det mycket bättre än både du, du och du
kommer tillbaka på söndag.
-
Oh, vilken härlig da, tycker du inte?

No time for us.

Tisdag idag, somande sent igår. Vaknade tidigt idag. Cyklade stressat till bussen, kom till skolan. Det var väl helt okej, eller ja. Skolan är väl aldrig allt för bra. Efter skolan packade jag, sen åt jag mig fet på pizza, sen pluggade jag, Toner som gör plugget åt dig, för att höja min levnadsstandard under pluggtimmarna. Sen duschade jag, hela handduken blev röd av hårfärg. Pappa kommer snart, då ska vi beställa tågbiljetter och siestabiljett. Fint. Vad är ett måste i en packning till gbg?

Håhå jaja.

Skolan idag, jag var trött. Somnade sent igår, satt uppe med alla jävla läxor. Så jag var tråkig, lam. Men ändå. Vi följer den andra klassens schema nu, förvirrade. När jag kom till lägenheten åt jag lite, sen åkte jag in till staden. Satte in pengarna jag fick på konfirmationen, sen lämnade jag tillbaka mammas konfirmationspresent, och köpte en awesome klocka för pengarna. Bättre att ha något jag använder. Sen vandrade jag runt lite, köpte en rosett på rea, sånt kan man inte annat än gilla. Jag borde plugga just nu, men istället peppar jag Anttila. Nu är det bestämt att jag ska till Göteborg nämligen, på onsdag, i övermorgon! ÅHÅ!
Dagens inköp:
Föresten: 20/11, HÅKAN I LUND! YEYEYEYEYEYEYE!

Konfirmerad och allt nu.

Igår var det lördag, fick stressa som fan till konfirmationsgenrepet, hade tagit en timme fel på tiden, sen ringer ida, ALICE, VAR ÄR DU!? Jag stressade på mig kläderna och ja, sminket åkte på i bilen. Väl där gick allt snabbt. Sen stog vi där, iklädda kåpor, längst fram i den fullsatta kyrkan. Konfirmationen tog en evighet då båda prästerna skulle prata om allt möjligt. Sen kom vi hem, jag fick massa fina presenter och pengar. En hund sprang runt vårt hus och var grymt kelen och jätteglad, så vi tog in honom och ringde polisen. Dom kom dock inte och hämtade hunden förrän tio på kvällen. Vi åt massa god mat och pratade en himla massa om allting, min släkt är fin. Efter att dom åkt hem allihopa satt jag josse och björn och halvsov/Pratade ett tag. Sen somnade jag bums och sov ett ganska långt tag. Mina drömmar var i alla fall helskumma.
Idag har jag till stor del slöat, vi åkte med grejerna till lägenheten. Jag har delat ut tidningarna. Pluggat på No:n. Borde plugga på HK:n, som jag är försenad med. Men det får jag väl ta tag i nu, lite sent men äsch. Hästpojken kommer till tivoli med. Ganska fint tycker jag. Funderar på att åka till Göteborg på onsdag med, skulle varit förbannat fint.

Flumfredag med Karin.


Regn och blåst. WIHAA!!!

Hej igen, var ett (Litet) tag sen sist nu. Igår efter skolan, som för övrigt var grymt lam, följde Karin med mig hem. Det var mulet och feset men fint ändå. Först färgade hon mitt hår, för att hon är bäst på det. Så nu har jag väldigt rött hår och ingen utväxt, äntligen. Sen bakade vi en galet underbar kaka, silviakaka du vet, och ingen kan baka den godare än vi gjorde! Sen stannade vi kvar i köket, för sånna är vi, och gjorde tacopaj, med viss hjälp av Bror och Josse. SEN ÅT VI MASSA. Vi passade efter det på att utnyttja min underbart slitna studsmatta, där vi tog runt 300 bilder, några kommer nog upp här sen, vi ser dock på 90% av bilderna ut som kompletta galningar. Det tog ett litet tag, men roligt var det. Vi gick ut i längan och hämtade en gipsplatta, som vi sen spenderade några timmar uppe på mitt rum med, och när det var klart var det en fantastiskt vacker tavla (hehe). Som antagligen också kommer upp här när jag har tid, men det har jag inte nu.
För idag ska jag konfirmera mig, åker om tre timmar till vånga kyrka och tar på mig världens fulaste kåpa. Det kommer ungefär 20 personer på besök. Men det är skitväder ute. Så. Jag får se hur det går. PUSSEN!

FUCK YEAH.

Los bilder on los nya frisyr.

Fan då internet,

som dampar rundor. Spotify fungerar inte alls och allt är jättesegt så jag kommer verkligen inte ge mig in på evighetsjobbet att ladda upp en bild. Henny uppfann idag det redan uppfunna uttrycket Icke sa nicke, men hon var stolt så inget mig emot. Jag failade på ett musikalprov och fick 38/40 på ett matteprov! Efter skolan tog jag min älskade finis cykel hem till tha house, gick runt, satt vid datorn och bakade VÄRLDENS godaste kärleksmums. Sen cyklade jag med min finis cykel ända till vånga för konfirmationen, där vi fotografetades, jag såg jättefail ut och fotografen var jättefail men sen cyklade jag hem på min finis cykel igen (mycket cyklade idag). Och nu sitter jag här, hagel och åska ute, läxor som måste göras, men hejdå!

KLIPPT OCH SKURET!

Brukar man nog säga. Idag vaknade jag för sent, tog på mig lite snabba kläder och sminkade mig, åt lite fil och cyklade som en crazy till bussen. Sen var det världens tråkigaste brännboll ute! Det var kallt ute, jag är fail på brännboll. Sen var det lite random lektioner på alla håll och kanter. Jag tog efter skolan bussen till stan, men den vart sen pga överhettad motor, yaay. Sprang till frisören och bad om ursäkt för min sena ankomst, precis som på pifs lektioner. Hon klippte bort typ 2 dm av mitt långa fedt tråkiga hår och gav mig återigen en raklugg, så nu ser jag helt annorlunda ut. Kommer väl någon bild senare. Frisören var ovanligt glad över resultatet, så jag är klad. Sprang sen runt och tog slut på pengar, vita klackaskor, vita och svarta prickiga strumpbyxor som jag kommer överanvända OCH hårfärg. TADA! Sen kom jag hem, åt och NU nu borde jag verkligen plugga. Piss.

Locked up in you house.

Hej alla små pippifåglar. Jag sitter och totalälskar johnossis nya, skriker med i dead end lite sådär halvfalskt. Igår bakade jag världens godaste vaniljbullar till konfirmationen, för det kommer galet mycket folk, men vaniljbullarna kommer säkerligen ta slut innan konfimaionen, så vad var det för mening med att jag stod och bakade till klockan 12 igår, jag blir lite fetare i alla fall. Fick ett städryck en timme senare, så ett på natten sprang jag runt i mitt rum, hittade kläder jag knappt visste existerade som slängdes i tvätten och hanterade det ganska illamåendeframkallade faktumet att min katt hade lämnat resterna av en mus på mina byxor. Fulländade även min planschvägg, har döljt en av mina rosablommiga tapeter med musikaliska människor. Idag bestämmde jag mig för att råplugga hela dagen, men tror ni jag lyckades, nej. Jag har istället varit i stan och delat ut tidningar, ätit frukt i mängder, städat lite till, suttit vid datan och groggat rundor, allt för att undkomma plugget. För jag har nämligen en grymt jobbig vecka framför mig. Ganska många konfirmationstimmar, och ungefär lika många pluggtimmar. Plus att jag måste klämma in en klipptid och charma till mig att karin färgar mitt hår. Så, det var ju tur att jag inte pluggade idag, för annars hade jag haft så lite att göra i veckan, eller? Jag sitter i alla fall just nu och längtar till sommaren, det var ju 20° ute idag. Galet. Ge mig sommar.

WHAT IS UNDER THE KNÖL?

Jag har ingen aning om vad min katt gjorde där eller hur hon tog sig dit utan att ändra på filten, men hon lyckades iaf förvåna både mig och min mamma, tha katt. Intresseklubben antecknar, jag vet!

Death won't greet you with open arms.


Köpte ju en klänning igår, där va den. 199:- Only.

RSS 2.0