CHILI.

För ungefär två timmar sen hände något av det läskigaste jag varit med om på länge. Ni kommer tycka jag är mesig, men det var inte ni som hade förbannat ont och inte visste hur ni skulle hantera det. Jag skulle laga mat. En thai-soppa, en stark soppa. Som innehöll Chili. Min mamma hade lyckats få tag i en överdrivet stark pepparchili utan hennes egen vetskap. Jag rörde chilin, en kvart senare rörde jag min läpp. En kvart senare sprang jag ut genom dörren och satte snö mot munnen, ögonen och näsan. Chilin var så stark så bara genom att röra den började det bränna och svida i munnen och på läpparna något fruktansvärt, det spred sig och innan jag visste om det sved, stack, kliade och brände det i hela mitt ansikte. Jag provade allt jag kunde komma på, till sist kom jag på att om jag tog snö på ansiktet minskade brännan i en sekund. Har aldrig känt mig så panikslagen innan, ett tag ville jag försvinna, inte dö. Bara förlora medvetandet en stund. Efter en och en halv timme av iskallt vatten i ansiktet började brännan ta av. Det låter mesigt med en jävla chili men det var. Hemskt.

Mintmelonen

PIZZA, KORV, KEBAB, RULLE.

Det har varit en fin dag idag. Steg upp för tidigt, åt för lite frukost men fick precis lagom med glädje när jag åkte till Henny, Amanda var redan där, pigga som mörtar var dom efter att ha gått och lagt sig jättetidigt till skillnad från mig. Ida hade försovit sig så hon kom inte förrän halv 12. Vi fastnade i källaren framför alla elektriska mästerverk. Vi kom inte ut förrän 5 på eftermiddagen, vi var hungriga, vi tog något att äta. Mamma hämtade mig vid 6, vi åkte och handlade marabou mjölkchoklad, och nu är jag återigen fast framför datorn. Föresten är det fortfarande mer än 10 minusgrader. Det har varit en fin dag.

Mintmelonen.

SNÖSTORMSNÖSTORM.

Har inte skrivit på ett tag nu. Sen sist har jag lagt en miljard timmar på plugg. So och svenska prov idag. Engelska inlämning och No. Det har varit snöstorm, så nu är här massa snö. Synd dock att de inte "glömde" ta bort snön så man kunde slippa skolan. Jag är fortfarande förkyld och tar några olika tabletter om dagen, snörvlar och nyser, bara känner mig allmänt äcklig. Imorgon ska jag till Henny, där ska jag träffa tre av de bästa personerna jag känner till. Vi ska repa, får se hur det går, haha. Om jag känner oss rätt kommer det gå skit sen kommer vi ge upp, men man kan ju alltid hoppas. För övrigt har jag datan i helgen, underbart. Fy fan vad jag ska slappa och vara allmänt onödig.
Fick nyss veta att Elin är på skåne-trippen! Awesome!
Pussen,
Mintmelonen

IBLAND FÅR MAN LEVA MED ATT VARA EN IDIOT.

Är igentligen fortfarande lite sjuk, borde nog inte ha gått till skolan. Men skit samma. Hoppas jag smittat ner några av bönderna som inte bor i korridoren. Sen är det för jävligt att missa skolan, för man kommer så satans långt efter. Och det vill man ju inte, jag vill ha sommar, jag vill vara ledig. Eller i alla fall slippa skolan och få praoa. Mitt sportlov kommer vara så bäst att det inte är sant, Krunegård, SYSTER, Förhoppningsvis Frankie, Församlingen! och sovmorrnar. Praoen kommer vara underbar med Ida, först malmö och tant-tidning sen bromölla och massa böcker. Och sommarlovet kommer vara så. Fint. Det är jag säker på.
Jag har skrivit en låt, min första kärlekslåt, den vart ful. Men så kan det gå ibland.
Nu ska jag plugga, plugga och plugga. Pluggade 6 timmar igår. Blir väl näst intill lika mycket idag. Fyfan på denna veckan alltså.

Mintmelonen

DU VET SÅDÄR, NÄR MAN INTE MÅR BRA.

Hemma-sjuk Alice idag. Gjorde exakt INGA läxor igår tack vare min jävla mage. Men idag får jag ge mig in på att ta igen gårdagens missade läxor, dagens läxor och dagens skollektioner. Plus att jag måste packa upp, städa rummet och ta en lång promenade. Vila är bra när man har feber och magknip, men det verkar inte som något jag kommer få göra. Vaknade vid 7 och insåg att jag inte skulle kunna gå till skolan, så jag somnade om och sov två timmar. Sen dess har jag ätit och varit onödig, men det är väl bäst att jag tar tag i det och börjar med allt det jobbiga denna dagen innebär.
Pussen,
Mintmelonen.

DET ÄR 14 MINUSGRADER, MEN HIMLEN ÄR ROSA.

Mintmelonen

EN NY VECKA. NYA MÖTEN, NYA STARTER & NYA LÄXOR?

God eftermiddad, det är kallt i huset. Kallt som faen. Jag fryser för en gångs skull, jag måste plugga So, engelska och Franska denna veckan och det är mycket må ni tro. Idag har jag varit flummit i skolan, brukar lätt bli ganska fnittrig när jag är trött, vilket jag är. Mår skit för tillfället dock, magknip. Ska förhoppningsvis ut och sspringa med Amanda idag, vi har lillfingrat på att vi ska springa måndag till fredag denna veckan så vi orkar göra läxor. Efter att man har sprungit är det mycket lättare att fokusera på läxor. Amanda har fått för sig att vi ska sprnga upp och ner för en backe några gånger, vi får se hur det blir med det. Jag längtar till onsdag, då är det slöjd. Textilslöjd är fint. Nu ska jag försöka sova tror jag, har aldrig försökt sova mitt på dagen innan men det känns som jag behöver det. Ikväll ska jag, ja, gissa tre gånger. Åka luftballong? Äta grillad bäver? Plugga?

Jag har kommit på värsta bra fotoidén men det kommer bli alldeles för kallt om kroppen om jag ska ta den bilden. Aja, jag får väl skriva ner det.
Pussen.

Mintmelonen

GE MIG INGEN VIT SKIT.

Ibland vill jag skjuta min so-lärare, jävla bäverfrilla.
-
Sov 4 timmar idag, inte bra inte bra. Får nog gå och lägga mig tidigt ikväll, om jag inte ska vara stendöd imorgon. Måndag imorgon, vill inte vill inte vill inte. Helgen har ju varit så fin. Skitskola. Fint att träffa fina människor men ändå. Skitskola. Idag har jag pluggat 3 timmar och sen har jag ätit. Tror jag har ätit för mycket idag, jag åt till och med när jag inte var hungrig. Sen fick jag dåligt samvete och kände för att hoppa ut och springa. Men det är kallt. Det är fortfarande snö, det fortsätter snöa till och med. Det blir MER snö. Det är till och med kallt fortfarande. Jag vill ha VÅR! Jag vill äta picknickar med Alice. Fan då. Har städat rummet också, sen har jag myst i min nya kavaj.
Pussen,
Mintmelonen

HELGENS HISS OCH DISS.

HISS.
1. Jag såg världens bästa film.
2. Jag beställde Krunegårdbiljetten.
3. Jag fyndade kavajer.
DISS.
1. Jag la mer än 6 timmar på plugg.
2. Jag läste ut en bok jag inte ville skulle ta slut.
3. Robinson börjar bli enformigt.

Mintmelonen

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

http://www.fjortisomvandlaren.se/
Skicka ewn fiwn tewxt mehningslös tillh mehj veeeett jahpp, daah blir Alice glawd.

Fy fan vad klockren.
Mintmelonen

NYTTNYTTNYTT.

Ny bloggdesign, äntligen fått bort buggarna och ordnat en finare header. Även ändrat lite andra trevliga småsaker.
Mintmelonen

AVATAR

Jag pluggade tre timmar igår, sen kollade jag på Robinson. Klockan var 22.15 när jag, Tetty och bror min satte oss på bussen mot bromölla. Var där 22.50 sen började vi gå mot filmpalatset, när vi kom dit var där mycket folk, vi hämtade våra biljetter och en kvart senare blev vi insläppta till salongen. Avatar i 3D, beställde biljetten för två veckor sen, då var den enda gången där fanns platser. Filmen började 23.30. Bara faktumet att kolla på bio i 3D är en upplevelse, helt underbart. Sen var det ju det att filmen är den bästa jag sett i hela mitt liv och jag har sett många bra filmer. När filmen var slut var jag helt paff, inte undra på att alla pratar om Avatar. Filmen får ju en att dö lite inombords. Så ifall ni inte har sett denna filmen ännu, gör det genast. Det var min absolut bästa filmupplevelse någonsin.

Kom hem halv 3 på natta, gick och la mig efter att ha fixat på bloggen vid 4.
Mintmelonen

KÄRLEKEN TOG MIG TILL EN FÄNGELSECELL.

Steg upp redan vid 9 idag. Kändes som att jag ville göra något vettigt av dagen. Satt och rensade bort massa skitprogram från datan, åt frukost. Klockan var runt 12 när jag och pappa åkte iväg. Först åkte vi till Pingstkyrkans nya lokal med secondhand. Jag var lite kär i ganska mycket men vi gick till sist ut med två kavajer för 30 kr styck! Sjukt billigt, och två fina Te/kaffe koppar. Sen föreslog pappa en tur till Röda korset där jag fyndade världens finaste te kanna och ett par hängsle byxor som jag har letat efter en evighet känns det som. Men nu! Äntligen har jag ett par hängsle byxor. Efter det åkte vi till biblioteket, kom hem runt 2. Och sen dess har jag ätit pizza och tänkte ta en kopp te. Får väl inviga de nya kopparna?
Mintmelonen

DINA HÄNDER ÄR FULLA AV BLOMMOR.

Dagens låt hittar du här. [Ingenting]-Dina händer är fulla av blommor.
Mintmelonen

JAG ÄR EN AV ALLA ANDRA HANDARE.

Kavaj: Secondhand, Pingstkyrkan
Tights: H&M
Skor: Scorett
Mintmelonen

JAGJAGJAG, EGOISTISK.

Rött hår, röda läppar och lösögonfransar. Nytt!
Mintmelonen

OCH MINA VÄNNER SKINGRATS FÖR VINDEN.

Åh vilken fin dag. Mycket fin, Skolan var väl ungefär lika tråkig som vanligt. Men det kändes i alla fall bra när jag gjorde Matteprovet som var anledningen till min frånaro igår, plugg. Åt inte mycket mat till fukost eller lunch så både jag Karin, Ida och Amanda var hungriga. VI gick in på Favoriten och åt. Sen splittrades vi och jag och Karin gick till Domus, jag köpte hårfärg och ett rött käppstift på rea för 19kr(!). Sen gick vi och köpte lösögonfransar till mig. Som är jättedåliga har jag upptäckt, men det kan va för jag är nybörjare. Vi kom hem vid 5 och då, ja. Började Karin färga mitt hår som för övrigt blev grymt snyggt. RÖTT! Sen åt vi Sommarlust-pizzor och drack Cola. Vi åt godis och kollade på fula klipp på tuben, vi drack te och tog bilder. Sen spelade jag två av mina låtar för Karin, hon blev jätteglad. Tack Karin! :D Efter 10 åkte vi och lämnade Karin vid bussen. Ja juste ett tag sjöng vi jättefalskt till gamla låtar:
Låtarna,
Älskade ängel.
Var ska vi sova inatt.
Lyckliga gatan.
Sånt är livet.
Nu ska jag ha en fruktansvärt bra helg, och det ska du med ha.
Pyssn.
Mintmelonen

JAG HAR SETT DIG NÄR DU VANDRAR.

Laleh - Bjurö klubb, en av mina absoluta favoriter. Texten är galet bra. Bjurö klubb <-- Spotify. Bjurö klubb <-- Tuben.
Mintmelonen

FISRUMPA, BLÅ FISK, HÅLLBAR KASTRULL.

Jag är trött, trött på skolan och att jag sover, men ändå gäspar gånger tusen dygnet runt, jag är trött på faktumet att jag inte tar mig i kragen och beställer en Krunegårdbiljett, jag är trött på att jag inte har några pengar, jag vill handla massa onödiga saker för pengar jag inte har. Jag är trött.
Skolan idag. Hemkunskapen var trevlig, men annars var det ganska, allmänt tråkigt. Kom hem, pappa hämtade mig vid bussen. Sen dess har jag pluggat, ätit och suttit vid datorn. Inget vettigt.
Jag borde ordna till designen på bloggen, för jefla ful. Inga kategorier på sidan eller nåt, massa fula, kan inte visas symboler och ganska gammal header. Det blir nog en helg-uppgift tror jag.
Bara allmänt Fina ord som rubrik.
Mintmelonen

BENNY VAR EN HIPPIE

En låt för dagen, markus krunegård - Benny, fanns inga vettiga Youtubeklipp så to bad för er som inte har spotify, den är i alla fall här.
Mintmelonen

VÅNGABACKEN

Fick sova lite längre än vanligt imorse, ända till 07.15. Hurray, tog bussen efter en surochargAlice-timme vid 08.15. Var i skolan kvart i 9 och åkte iväg med bussen till vångabacken. Mhm, vångabacken med skolan, inte kul. Hade hellre suttit hemma och pluggat, blivit klar med läxorna. Men ja, folket var trevligt och teet var gott. Så det dög. Kom hem som vanligt vid 3 och satte mig vid datan, jag vet inte vad jag har gjort idag. Gud vad läskigt, åt jag inget efter skolan? Alice har tappat minnet. I alla fall har jag skapat ett nytt användarkonto på datan, jag vet inte varför men det kändes bra. Sen har jag tappat bort mitt minneskort, hoppas det dyker upp snart, annars blir Alice arg.

Har spenderat kvällen framför skärmen med Lundberg, Frankie och Gunnar. Trevliga människor.
Mintmelonen

JAG LÄNGTAR TILL NÅGOT SOM JAG SKRIVIT I MIN KALENDER.

Gårdagskvällen/eftermiddan var fin, men det känns som att det var evigheter sen. I alla fall gick vi en kall promenad, tog fula bilder, spelade lite, drack varm choklad och jag te framför brasan och sen spelade vi då kort.

Idag var väckaklockan satt på att väcka mig klockan 6 och det gjorde den men jag steg inte upp, igentligen skulle jag duschat men så blev det inte. Stressåt en liten frukost sminkade mig och sen åkte jag iväg med väskan i högsta hugg på cyklen mot bussen. Jag har redan tröttnat på skolan, en liten del av folket där är mycket fina, men resten har jag redan börjat tröttna på. Förlåt mig eller nåt. Lektionerna var ganska tråkiga och allmänt värdelösa, men det kan har berott på att jag var så trött.
Jag lånade Luftslottet som sprängdes, om jag nu har gillat både Män som hatar kvinnor och Flickan som lekte med elden starkt borde jag gilla den. Åkte hem till mamma och packade och sen kom pappa och hämtade mig, vi lämnade en lapp i skolan sen åkte vi till lägenheten som jag har saknat den senaste veckan, haha. Sen dess har jag "pluggat" lite, druckit te, chattat med folk och varit i affären. Gick dit med mina klackaskor, försöker träna så mycket som möjligt. Köpte juice och godis som jag ska ha imorgon. För vi ska nämligen till vångabacken, årets höjdpunkt. Eller inte. Kommer sitta inne och dricka varm choklad hela dagen. Men ja, så är det. Skäms nästan för att säga det men jag hade hellre varit i skolan och jobbat, japp.
Emelie och Mari kommer till Mig den 19 Februari, åh, jag sepelängtar massor.
Mintmelonen

JAG VET ATT DITT BEN INTE FUNKAR MER.

En alldeles fruktansvärt pepp och fin låt möts du av om du trycker här.
Mintmelonen

YOU DIE WHEN YOURE YOUNG.

Dagens låt hittar du här. Bara för att Ternheims cover på Shoreline är så fruktansvärt fin. Videon är helskum men musiken är det viktiga.

Mintmelonen

GODMORGON DÅLIGMORGON.

Åh, gårdagskvällen/natten var fin. Det var värsta länge sen Henny var på besök. Vi åt god mat sen laddade vi ner en film, vi gick ner och kollade på Robinson med chips och läsk till (y). Runt halv 10 gick vi upp och satte igång med vårt kreativitetsrus, vi satt och ritade med meningslösa tecnolåtar på P3 i bakgrunden, sen spelade vi på min "nya" låt som Henny inte hört förr, så nu kan hon den! Sen var klockan halv två och vi satte oss och spelade kort, Henny har omäskligt mycket tur ibland, precis som jag så det blev ganska jämt till slut tror jag. Vi gick och kollade på filmen som Franken tipsat om, Yrrol-En kolossalt genomtänkt film. Ganska gammal film men så sjukt rolig. Se den! Efter det gick vi och snarkade oss, då var klockan halv 4.

Jag vaknade runt 9 imorse precis som Henny, men jag bestämmde mig för att gå upp medan hon bestämde sig för att fortsätta sova, så nu tänkte jag använde denna timmen till att plugga, har sagt att jag ska plugga hela helgen men inte gjort det, så jag får väl ta tillfället. Ida kommer mellan 12 och 14, sen ska vi försöka få tag i amanda som är oaktiv på mobilen på något sätt. Nu sitter jag och är så satans fökyld samtidigt som jag lyssnar på Anna Ternheim, hon är fin.

Mintmelonen

EN LEOPARD MITT I INGENSTANNS.

Vaknade runt 9 och låg i sägen ett tag. Har inte gjort så mycke vettigt idag, druckit te, ätit kräm, fotat ute i minusgrader utan jacka, suttit vid datan, lyssnat på ljudbok medan jag städat rummet, stökat till i garderoben och lagt in bilder på datan. Igentligen skulle jag ha gått en promenad eller sprungit men jag skyller på att det blev mörkt ganska snabbt. Följde med mamma till affären innan, köpte chips, läsk, gräde och kiwi. Ska kolla på Robinson ikäll, det är fint tycker jag. Fick precis veta att Henny ska göra mig sällskap, ännu finare. Hon kommer snart sa hon och loggade ut från msn så jag får väl börja städa lite.





Mintmelonen

EN FLUGA, NEJ, INTE EN LEVANDE.







Fluga: Utklädningslåda
Tröja: mammas
Linne: H&M
Tights: H&M

Mintmelonen

MEN MINA STORA DRÖMMAR, DOM FLÖG SOM SATELITER.

En bra låt för dagen hittar du här.

Mintmelonen

EN KONSTIG NATT.

Igår hade jag en konstig kväll och idag hade jag en konstig natt. Jag bestämde mig för att göra något vettigt. Så runt 21.30 gick jag upp på rummet och städade lite, men på något sätt blev det bara stökigare allt eftersom. Jag la mig i sängen och satte på en ljudbok, jag var inte det minsta trött då klockan endast var 23.00 men ändå somnade jag, sen vaknade jag sen somnade jag. Trots det kom jag ihåg allt de sagt på ljudboken. Jag tror jag grät men jag vet inte, det rann ur mina ögon men jag var inte det minsta ledsen. Sen åt jag några kolor drack lite mjölk och har något minne av att jag gick in  i Björns rum, gick ut och stängde dörren. Sen gick jag och la mig och drömde att jag var på fest hos ida och att hon blev jättefull och tvingade min pappa att köpa ut åt henne annars skulle hon ta mitt liv med en tandborste. Det var några konstiga timmar minst sagt.

Mintmelonen

THE WALLS ARE COMING DOWN.

Stressig morgon, som vanligt. Lektioner hade vi när vi kom till skolan, tråkiga sånna, So, Matte, Svenska, Engelska och Franska. Franskan är döden för tillfället. Jag är inte kräsen bara för att jag inte gillar spängerskolans mat, bara så att alla har förstått det. Skitsnack. En Kram på slutet av dagen för att vi skulle skiljas två dagar. Kramar är mysiga. Cyklade från bussen till huset utan mössa, mina öron är inte glada i mig. När jag kom hem gjorde jag pastasallad, gott, det kommer nog bli mitt nya efter-skolan-mål, ett tag var det nudlar, sen gorbys, sen blev det spaghetti och bacon och mu är det pastasallad. det nyttigaste och godaste hittils. Jag hade tänkt sticka ut och springa, men jag tror att jag tar en promenad istället. Jag ska skrika och hoppa runt när jag går ute i ingenstans med hörlurar på. Det ska jag göra.

Sen ska jag laga middag idag, hittade ett recept på baconpizza som verkade grymt gott i en bok mamma lånat hem.  Tänkte möjlligtvis göra pannacotta också och så ska ja göra läxor och städa rummet, kanske ska jag tillochmed sova lite.
Hoppas frankie loggar in snart den fjömpen.

Mintmelonen

JAGENDAGSOMIDAGSOMIDAG.





Kavaj-Loppis
Linne-Loftet
Vantar-indiska
Väska-Farfars
Converse, ja.
"hasduk"-Utklädningslåda.

Mintmelonen

SÅ KAN DET GÅ NÄR MAN HAR RUMPAN BAKOCHFRAM.

Idag var jag i skolan. Jag vaknade alldeles för sent. Eller tiden jag vaknade var inget fel på men tiden jag gick upp däremot. Det resulterade i att jag fick stressäta fil och sminka mig sen bar det iväg till cyklen och jag cyklade med full fart. Eller så snabbt det går när det är snö och kallt. Hann precis med bussen. Skolan var helt okej. Många hemska timmar med No och So men jag överlevde tack vare att det går endel trevligt folk i min klass.
.
Efter skolan lyssnade jag på jätthög musik på min Mp3. Sen bakade jag en äppelkaka som jag åt upp, hång som jag är. jag satt vid datan och nu tänkte jag fota och läsa. Mamma kommer väl hem snart, jag sa till henne att låna hem lite ljudböcker. Hoppas hon gjorde det, jag har saknat att lyssna på något annat än musik innan jag går och lägger mig. Ljudböcker är mycket mysiga om det bara är rätt som läser upp det.
.
Jag är mätt och hade nyss hicka, bara så att du vet. Jag borde göra läxa. Jag ska göra läxa nu. Jag tror bestämmt att jag går upp på rummet och gör min läxa.
.
Detta är mitt 100:e inlägg (y)
.
Mintmelonen

SCHKOLAAA.

Gårdagens mest ointressanta händelser:
Jag drack gott te, var ett tag sen. Har misslyckats några gånger.
Jag gjorde årets första läxa (N)
Jag var i skolan
Jag hade syslöjd som jag har saknat
Jag höll på att missa bussen
Jag köpte Mintkrokant marabou och blev lite fetare
Jag åt mat
Jag var på Konfirmationsundervisning som mamma säger
Jag cyklade i minusgrader och snö
OCH Jag började ett oändligt arbete på franskan

Både upp och ner. Men mest ner.

Min kalender är fin och för övrigt älskar jag mintgrönt. Allt som är mintgrönt. Nästa gång jag fyller år ska jag få massa mintgröna saker. Provade mammas gamla kläder som hon hade när hon var ung och skulle slänga. Fan vad snygga kläder man hade då *DrömmerSigBort*.

Mintmelonen

SKOLDAG ITT U SKOLDAG TVU.

Igår var jag i skolan. Idag var jag i skolan. Skolan. Pytonbytonfjyton. Kul att träffa lite folk. Men inte allt folk. Blev trött direkt, av dörrarna, väggarna, människorna, lärarna, klassrummen, klockorna och plastblommorna. Men dagen tog slut. Andra "viktiga" händelser, jag sov blev jagad för min nya väska (somenligt mig är helt awesome, men man kan ha olika åsikter) jag åkte med hem till Ida, det var fint, Erika var där. En lärare var där. I idas mammas pysselklubb. Vi tog helt meningslösa bilder blev atackerade av Lulle och jag sov. Jag sov. Inte mycket men, jag sov.




Idag sov jag för länge och stressade som en apa, lyssnade på bra musik, fick läxor, suck, träffade Hälny och hade allmänt tråkiga lektioner. Nu är jag hemma och sitter vid en snabb dator för första gången på länge (brors schnabbich data som vanligen är ockupperad), ska snart på konfirmationsmöte, tack Ida för att du existerar. Jag borde springa och så borde jag göra läxor men detta känns mycket viktigare. Ikväll ska jag göra läxor (säger vi) och sen ska jag läsa i en sjukt bra bok vid namn Mitt liv som halvtidsindian, rolig bok, jag brukar ALDRIG tycka böcker är roliga.


Te! : D
Ha det bra, bättre än jag kommer ha det,

pussen.

Mintmelonen

DET KÄNNS SOM JAG HAR VINTER I HJÄRTAT

Åh, det känns så fel. Fel. Fel. Skola imorgon. Fel. En vecka till kunde vi få. Fel. Fel. Vaknade vid 10 imorse. Busan sov hos mig hela natten. Fin katt. Satte mig vid datan till 12. Åt frukost, vitt bröd med smör och en apelsin. Exotiskt. Jag och Amanda bestämde att vi skulle ta en springrunda. På med massa kläder, enligt mig, enligt amanda mycket lite. Vi sprang iväg på nått konstigt håll. När vi hade sprungit typ 3 km började vi gå. Och vi gick upp för nån kulle där man såg ut över hela Arkelstorp och oppmanna. Vi ska dit nån gång igen, då ska jag ta med mig kameran.
Nu har jag precis druckit te. Tagit jättefinfina bilder på busan och så ska jag snart äta soppa.
Usch, skolan imorgon.


(det är jävligt svårt att få bra bilder på busan, men jag lyckades)

Hejssvejs,

Mintmelonen

ALICE RETURNS.

From the dead. Nej men, dock från de datorlösa! har spenderat de senaste dagarna hos min mormor. Därav min tystnad. Det är lördag idag va? I så fall var jag hos mormor från torsdag morgon till idag. Det var mysigt, som vanligt. Orkar inte skriva något oändligt inlägg idag men det jag gjorde var väl, spela kort, kolla på Tv:n, läste ut flckan som lekte med elden (grymt bra bok), åt massa gott och var ute på promenader. Än så länge har jag hållt vad jag lovat om min klackasko träning. Kom em idag vid 13.30 nån gång, åt lite och nu tänkte jag packa upp. igentligen skulle vi kolla på Avatar ikväll men det blev inget av det tyvärr, verkar vara en grym film. Vi tänkte boka till näsa helg, men det vr fullbokat ända till den 23:e Januari klockan 23.30. Och ja, det bokade vi. Lite skumt att boka två veckor fram men så blev det.
Nu änkte jag ut och springa en runda, städa rummet och sen har jag inga andra planer för kvällen förutom att kolla på Robinson men jag vet inte om man kan räkna det som en plan.

Pussen,

Mintmelonen

MIN KRYDDIGA KROKODIL

Steg upp runt 10 idag. Det var jobbigt, vaknade vid nio och sa flera gånger, stig upp Alice, stig upp nu Alice, stig upp nu Alice för helvete. Men jag bara slummrade. Åt frukost och tog bussen in till stan för att möta amanda. Bussen var 10 minuter försenad. Vi kollade på fjortisbilddagböcker från existenz och hoppade runt lite. VI fikadelussekatt, dajmtåta och te. Vi spelade mycket kortspel. Vi åt världens godaste sommarlustpizza och drack cola. Vi litade efter nya frisyrer. Jag funderar på att klippa av massa hår. Vi beundrade hur snygga ben man får i mina klackaskor. Vi spelade ännu mer kort, ritade lite och sen var klockan 8 på kvällen. Amanda åkte hem och jag ringde min mormor. Jag ska till min mormor imorgon. Myspys.

Mintmelonen

GE MIG DIN RIKEDOM.

Jag vill ha pengar, pengar, pengar och pengar. Måste ordna pengar till Arvika i sommar med Franken, Krunegårdkonserten, en mobil och en till krunegårdkonsert i lund. MÅSTE HA PENGARNA.
Tänkte börja med att lägga undan 400 i månaden till Arvika i alla fall.
Har du några SuperDuperUperBra tips på hur man sparar/tjänar pengar snappt som faen? Eller är du lika pank och desperat som jag?
Mintmelonen

VI LEKTE TA FATT MELLAN TRÄDEN I SKOGEN.

Mitt nya favoritband tack vare franken, Björns vänner (Y)
För övrigt har jag börjat lyssna massor på Ingenting, Hästpojken och Parken
En ovanligt duktig dag för att vara Alice. Åtminstone för att vara lovet. Jag gjorde en lista igår kväll på vad jag måste göra idag. Jag gjorde faktiskt nästan allt. För det första steg jag upp i tid, redan klockan 10. Sen gick jag efter någon timme framför datorn en promenad, en timme gick jag ungefär. Ute i snön. Snön kom bara en liten stund utan jag gick ut, så jag passade på att ta med mig min kamera då jag inte tog några snöbilder förra gången jag hade tillfälle. Det är minusgrader i Skåne nu. När jag kom in runt 13.00 åt jag lite och sen satte jag mig framför datan. Jag har duschat idag. Sen har jag ritat av Emelie. Jag ahr skrivit en ny låt som jag fick inspiration till från en diktbok vi hade här hemma. Jag har snott en tanke hon hade och gjort om den till min egen. Jag har inte kopierat dikten och skrivit vers 1! : D
Letar runt lite på blocket efter en ny mobil, behöver verkligen det. Den jag har nu var en sista utväg och den har börjat dampa nu. Vissa sms får jag inte och vissa sms från mig kommer inte fram. Så om ni vill få tag i mig, ring!
Jag har bestämt att tillägna en halvtimme om dagen åt att lära mig att gå i mina älskade klackaskor. Gick en runda ute idag, jag vinglar inte det minsta men jag ser dock ut som ett fyllo och hållningen är skum. Får bättra mig!
Efter middagen runt 5 har jag kollat på en bra film, Into the wild, chattat, ritat och ätit dajmtårta.
Nu ska jag läsa lite, spela lite på gitarren och sen ska jag sova. Har ju en fantastisk dag imorgon att vänta. Amanda kommer in till stan så jag ska möta henne.
Pussen,
(bilderna kommer senare)
Mintmelonen

KREATIV?

Har målat med bläck lite de senaste dagarna, resultat:
Vad tycks? Själv tycker jag att jag måste jobba mer på skuggningar.
Jag vill bli grym på porträtt, så det så.

Mintmelonen

DOM ÄR MINA! Gruplumpf.

Gaaaarhg. Jag är kär. Skorna jag har gått och kollat på och provat väldigt många gånger är mina. Mina egna. Det spelar ingen roll att jag inte kan gå ordentligt i så hög klack. Det spelar ingen roll att jag brände upp mitt barnbidrag. För nu är dom mina. Och dom är perfekta. Se färgen liksom. Jag hade på mig skorna flera timar igår, höh. Jag har blivit hypnotiserad av en skoaffär.
659:- Scorett.
Mintmelonen

Vila i frid Zorro.

Min katt Zorro har dött. Han blev mer än 18 år gammal. Min katt Zorro är död, det är inte lönt att jag försöker beskriva mina känslor, men det har hänt. Jag kan skriva en bibel om detta. Men det gör jag inte för, ni skulle ändå inte förstå. De flesta som läser detta visst nog redan det. Men ändå, jag älskar dig Zorro nu och för alltid. Vila i frid. Ditt hjärta var gjort av guld och det går inte att beskriva min kärlek till dig. Älskar dig för all tid. Ingen kan ersätta din plats i mitt liv.
Detta är ditt inlägg Zorro.
Älskar dig.
Mintmelonen

Upp och ner, upp och ner, sen ner igen.

Sammanfattning av de senaste dagarna i bilder:
Min nyårslook:
Nyårsfolk:
Mitt senaste inköp:
Monopol-maraton:
Oj det blev endel bilder.
Pussen.
Mintmelonen

Men jag skojade bara.

Jag ångrade mig. Skriver nog här lite då och då tror jag. Det var tråkigt att inte ha något att göra. Men jag kommer inte vara här så regelbundet. När jag inte har ett liv kommer jag hit och skriver av mig. Jag kan ju inte bara ge upp så där.
Men ni får börja kommentera lite bättre.
Lägger nog upp lite bilder om de senaste dagarna nu tror jag.
Mintmelonen

2010 för faen.

Jag hade en fruktansvärt bra nyårsafton. Maten var jättegod. Drickan var jättegod. Folket var jättetrevligt. Raketerna var jättefina. Jag var alldeles lagom trött när jag somnade.
Vaknade 13.00. Jag brukar aldrig sova så länge. Jag gick och la mig 4. Det är inte så väldans sent för att vara jag. Så ja.
Idag har varit en helt meningslös dag som försvann direkt.
Men jag orkar inte skriva i bloggen nu på ett tag. Har ingen ork längre, kommer nog tillbaka om ett tag. Ingen som läser bloggen så det känns meningslöst men ändå.
Ska gå och ha ett jävligt bra 2010 nu.
Tack i alla fall.
Pussen,

Mintmelonen

RSS 2.0