Jag gjorde upp en eld för dig.

Hej peeeeeepoil. Jag är lite smått sur, deppig och allmänt pissed off på ingenting. Min mage gör skumma ljud. Jag har inte gjort allt jag lovat att gjöra. Jag ser för tillfället för jävlig ut och orkar inte berätta något av värde. Det är bara en sån dag. - Tack Karin och tack kioskmongogruppen för lite glädje idag. - Hejdå.

Kommentarer
Postat av: Världens Roligaste och minst Mystiska bloggläsare EVAR!

Tänka sig att min Kommentar kunde göra dig glad, det är lita magiskt det där:-)

Vem är kioskmongogruppen?:O



Jag har skrivt ett ganska långt svar på ditt fb mejl vilket inte förvånar någon eftersom när jag kommer igång så vägrar mina fingrar att sluta... som du ser:-)



Fast jag är inte lika konst...ig idag eller vad jag ska kalla det... Jag vet förresten varför du är deppig! Det är för att polens president har dött och alla bra tv program på min andra tv box har blivit utbytta mot svart vita filmer från andra världskriget och allt jag kan göra nu är att hoppas att min dator slutar hänga sig!

En annan anledning till varför du är deppig är att jag inte är klar med mitt svenska arbete och även om jag planerade att bli det så gick jag på promenad med maja istället och hamnade i arkelstorp med en påse chips... det är MYSTISKT!



Aja jag ska skärpa mig och sluta att skriva blogginläggslånga kommentarer, inte en det kan vara roligt i längden! Nu ska jag, i brist på liv, kolla på en dålig film:-)



<3<3<3<3

2010-04-11 @ 20:48:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0