Ammarnäs, världens finaste norrländska håla.

Åh, jag saknar ammarnäs, och sommar.

The historybooks forgot about us.

Men åh, efterlängtat påsklov nu då. Tacktacktacktacktack. 
För er som är intresserade:
Imorgon: JAG SKA GÅ PÅSKKÄRRING med flummigt fint folk även om jag är för gammal för det.
Fredag: Hallucinations Harry spelar på en vernissage.
Lördag: Pappa fyller år, påskfest och kalas på samma gång. Förhoppningsvis kommer Alice.
Söndag: Alice kommer <3
Måndag: Loppis och sen början på konfirmationsläger.
Tisdag: Konf.
Onsdag: Konf.
Torsdag: Alice <3
Fredag: Alice <3
Lördag: Alice? 
Söndag: Plugg antagligen. Inför veckan efter påsk som är ett helvete.
-
Jag vet, det är mycket träffa Alice, men jag har ju inte träffat änglen på ett halvår. Så det tycker jag inte är konstigt alls.
-
Tidningarna kom idag, det var extremt lite. Jag hade tänkt tjäna pengar men ICKE, typ 50 spänn bara. Usch. 8 kilo denna veckan, i vanliga fall är det runt 50 men ja. Jag får väll göra detta med, motion av trappspring blir det ju i alla fall.
-
Puss på att jag ska ha en toppen lov. <3

Stackars Harry - UKM.

Jag hittade mig själv på youtube, det låter såklart bättre i verkligheten, men nu har ni kanske en aning om hur jag låter. Det är en egen låt med, Om ni bryr er. <3

OH MY GOD.

Hittade en fin låt med en flummig musikvideo som jag råkade gilla.

Ibland så kan allt verka dött, i ögonen på alla jag mött.



HEJ SJUK VÄRLD?

I lördes var det kalas, då gick jag upp några kilo. Det var ju duktigt av mig. Självförtroendet får en liten kick typ. Igår var jag ganska duktig, jag steg upp tidigt efter för lite sömn, jävla omställning av klockan. Sen åkte jag till stan och sprang upp och ner i trappor i två timmar med tidningarna. Sen åkte jag till vånga och kom försent till kyrkan. Det kändes ju också bra. Sen åkte jag och Ida, med jättefula biblar vi fått i handen åkte vi till Henny. Där repade vi, fint. Vi var på slutet ganska flummiga... Ganska. Ida dansade istället för att spela, Henny bara fnittrade, och jag spelade trummor som en galning och sjöng jättefint*.
Nu är jag sjuk. Magen jävlas igen. Underhåller mig med att redigera bilder, sova och ansiktsboka. Jag borde äta lite. Är hungrig. Krya på mig. Hejdå.

REGNMOLN BRUKADE JAGA MIG.


LITA PÅ MIG, BÖRJA MED DET.

Har inte skrivit här sen i måndes, kanske dags att gå hit. Jag sitter nästa aldrig vid datorn när jag är hos min mamma för den är så extremt seg. Jävligt irriterande, men min mamma är lite Hatateknik av sig.
-
I Tisdags hände nog absolut ingenting, först var jag i skolan, som inte är platsen jag helst befinner mig på. Sen åkte jag hem och fotade lite, kanske lägger upp lite bilder här. Jag smutsade ner mina strumpbyxor i alla fall. Sen kom jag en kvart innan konfan började på att vi hade konfa idag. Så jag cyklade i stark motvind, det var kallt.
-
MEN DET ÄR VÅR NU, fan vad fint. Det är gegga, lite snöhögar kvar, MEN DET ÄR PLUSGRADER, blommor och fåglarna sjunger. Jag gillar det, vi satt till och med och solade oss lite på rasten. Ramlade lite hit och dit, men det var mysigt.
-
I Onsdags efter en ganska lång skoladg kom Karin och Ayla på besök hem till min mami. Vi planerade vår fantastiska AKA-roadtripp (Vi ska ut och cykla i skåne en vecka) och helt oväntat var min mamma positiv till det hela, jag trodde vi skulle ha jobb med att övertala henne men icke! Nu är det bara min pappa som ska övertalas sen äv vi påväg!
-
I Torsdags, igår. Först skolan, förjävligt att stiga upp om mornarna. Men snart är det lov igen, underbart. Efter skolan åkte jag in till lägenheten och mötte upp Lars, tidningutdelaren som jag kan namnet på! han kom med ca. 50 kg reklam som jag ska dela ut på söndag, sprang upp och ner i trapporna med tunga kassar och sen sat jag och sorterade tidningarna i 2 timmar. Det är lite jobbigt men, sen åkte jag hem till huset igen. Juste, någon idiot som jag kan gissa vem det är men inte är hundra på, gömde mina älsklingsskor utanför idrottshallen när jag hade idrott. Jag tycker personligen bara det är skrattretande att en 15 år gammal person tycker det är kul att förstöra skor, gjorde man inte sånt i typ 2:an?
-
OCH TILL SIST för dig som orkat läsa hela vägen, idag. Efter skolan som inte var så lame, för mina bestisar var lite flummiga. Efter So:n där Per-inge chockerande släppte oss 5 minuter för tidigt! Åkte jag med ida och amanda till henny och repade några timmar. Sen cyklade jag hem och hjälpte till med maten, PIZZA <3, och nu sitter jag härr.
-
PUSSPÅDINNEISA.

HÅLL DET DÄR FÖR DIG SJÄLV OCH DITT USLA LIV.

Igår delade jag ut tidningar. Jag kan faktiskt inte klaga, allt jag har läst om det. Fyfan vad folk överdriver. Förutom att det tar tid så är det bara positivt. Man får bra motion, friskluft, pengar och "jobberfarenhet". Så. Jag stannar nog kvar med mitt utdelande ett tag till.
-
Idag var jag i skolan, jag känner mig uppbokad. Är uppbokad hela tiden. Jag vill träffa Felix snart med. Men jag är uppbokad. Tidningar, skola, folks födelsedagar, skola, bandet. Men jag ska väll inte klaga. I skolan var det måndag, i mitt huvud är det torsdag och jag ska snart ha helg. Men det är ju lite fel.
-
Efter skolan pratade jag i telefon 1 och en halv timme, tack Mari. Väldigt mycket tack. Du är världens bästa telefonpratare.
-
Och ja, tack alla ni som har höjt mitt självförtroende när det gäller min sång, jag gillar den fortfarande inte eftersom jag har lite problem med att ta emot komplimanger. Så många som har kommit fram till mig, eller skickat meddelande eller som nyss, björn kom in i rummet och sa att hanns kompisar hälsade, för om tyckte jag var bäst. Gud, bäst? Kan jag inte hålla med om, men tack. Tack, tack, tack. Oj, det blev ett tacktal, men ni orkade kanske läsa det ändå,
-
puss
hej
leverpastej.
-
(Föresten, jag har fått lite fler läsare, tack för det med. Men kommentarer skulle vara toligt så jag vet vilka ni är? :'D)

UKM.

Hej, det var ett tag sen hörre ni. I lördes var det då UKM, på riktigt. Kom dit vid 11. Innan konserten hann jag:
- Äta mat och dricka te.
- Prata med flummigt, musikaliskt, konstnärligt folk.
- Göra en Pärlplatta, den var fin.
- Tappa bort samma pärlplatta.
- Göra 13 pins som är awesome.
- Spela på min ostämda gitarr.
- Spela på min stämda gitarr.
- Prata med konferenciern.
- Bli sminkad.
- Bli nervös, dock inte förrän 10 minuter innan jag skulle ut.
När jag gick ut på scenen sket jag litegrann i publiken, satte mig på stolen framför 500 pers och fokuserade helt på sången. Det gjorde dock att jag glömde hur jag såg ut, därför ser jag oturligt nog lite depprimerad ut. Jag skakade med benen också, det var lite jobbigt. För jag kunde inte få dom att sluta men.

Tack alla som sagt så fina saker om mig, verkligen. Tack, även om jag inte kan ta in det riktigt eftersom jag är dålig på att ta emot beröm men. Tack.

Stackars Harry, eller något.

HÅLLER ER BARA UPPDATERADE! :'D

Försöker få en kille som flyttat till Sverige från Canada (Av någon konstig anledning) att inse hur mycket bättre Skåne och Gbg är än Stockholm.

DEL ETT - SLAVJOBB.

Roligare än man tänker att det ska va, efter skolan åkte jag och Karin hem till THA APPARTEMENT place, cool. Vi gjorde världens godaste toast, okej inte världens godaste kanske. Men helt okej goda, sen ringde en riktig skåne-gubbe med keps och fluffhår och sa att mina tidningar hade kommit och att jag skulle gå ner och möta honom. Så jag och karin sprang ner för trappan snabbt och lätt för att hämta tidningsvagnen, den vägde ton. Jag bor på högsta våningen. Vi har ingen hiss. Varken jag eller Karin har armmuskler. Resultat, vi blev svettiga och det tog tid.
-
Vi la upp 4 500 tidningar på vardagsrums bordet och började sortera.
Vi sorterade.
Vi blev bättre.
Vi sorterade.
Vi blev snabbare.
Vi sorterade.
Vi blev jävligt arga på Charlotte Perrelli, IFÖ och Specsavers glasögon.
-
Sen åt vi pappas godaste soppa och vår godaste kladdkaka.
Vi hade lite mer muskler, var lite gladare och mätta i magen.
-
TACK Karin.
-
Förövrigt är det torsdag idag, inte fredag.
Imorgon är det fredag, då är det UKM-genrep.
I övermorgon är det UKM på "riktigt".
Fitta.
I överövermorgon ska jag dela ut mina 4 500 tidningar. Yay.

HERRE JÄVLA GUD VAD JAG ÄLSKAR DINA BANDSLÄPP!

Siesta. Jag älskar er. Anttila är som en dröm som går i uppfyllelse fan. VAFAN! Hur bra kan det bli, inte nog med det, Teddybears och Hästpojken var också i dagens bandsläpp. Fyfan vad peppigt. Och fyfan vad många fan i ett inlägg, fan.
-
HAR DU HÖRT,
VA?
KILLEN E CP!
OH OH OH OH!

MATTEPLUGGANDET GÅR.... bra.

Jag är trött. Jag har inte gjort So:läxa. Jag kan inte matten. Jag kan inte franska. Jag kan ingen franska överhuvudtaget. Alice kan inte komma i helgen. Min mage är för stor, jag borde springa. Det kommer gå skit i helgen. Min bror fyller 18 år imorgon, vad fan köper man till någon som fyller 18?
-
Mitt te är gott. IAMX kommer till arvika. Jag drack juice innan. Det var gott.  Min mobil fungerar igen. Jag har en jättefin rosett på huvudet. Min sommar kommer vara fantastisk. Värmekuddar är livet. Jag ska börja slava i helgen, då tjänar man pengar. På torsdag ska jag Ayla och Karin sniffa på tidningar, bara för vi kan.
-
Jag lever, lite då och då.

NÄR JAG VAR UNG SÅG JAG ÅKRAR OCH HIMMEL.

Herre gud, ge mig sommar. Ge mig Alice, min älskade Alice. Nu.
Älskar dig syster.

JAG SAKNAR MIN FÖRSAMLING.

För att åtgärda denna hemska känslan gör jag:
1. Söker på Glad häst på google.
2.Skriver på en skånetrafikenbuss.
3.Paintar om en text om en församling.
Men känslan är fortfarande inte åtgärdad.

JÄVLA SVARTA BILAR, hehehe.

Skolan idag, tre veckor sen sist. Gud, jag borde ha sovit mer när jag hade chansen. fan. Jag har inte saknat dig Per-inge. Men jag har saknat Pandan, Hälny, Karin och Ayla. Så det var trevligt jatack! Jag bara älskar juice. Är jag ensam om det? Jag totalälskar det! FINNS DET NÅGON DÄR UTE mer än jag. Prutt.
-
Efter skolan hämtade min far mig och vi körde in THA STUFF till lägenheten. Sen gick jag och handlade bilar, ni vet Ahlgrens bilar, den nya sorten, salta. Jag var tvungen att prova eftersom jag vanligtvis gillar bilarna, MEN VA FAN AHLGREN! Det var ju... äckligt.
Nu ska jag skaffa mig ett liv och sluta ignorera det som måste göras, sen ska jag prata nån timme med min älskade syster Alice.
-
HejsvejLeveeeeerpastej.

JOHNOSSI - WHAT'S THE POINT?

Världens bästa låt ungefär, har knarkat den sen den kom ut som singel till det nya albumet som jag förövrigt är galet pepp på (DÖR LITE), idag märkte jag att videon släpptes igår. Fyfan vad bra.

MELODIFESIVALEN OCH SLÄKTEN.

I lördes låg jag kvar i sängen några timmar för jag visste att så fort jag steg upp skulle jag vara tvungen att hjälpa till med städning, matlagning och dukning. Frankie väckte mig vid 6, sen låg jag i sängen till 10 för att vara mer exakt. Det var trevligt folk, och en trevlig hund. God mat (Lasagne) och världens godaste tårta till efterrätt! Mormor och moster stannade kvar hela kvällen och kollade på melodifestivalen, jag tyckte Salem skulle vinna, Moster tyckte Anna, Mamma tyckte Darin och Mormor tyckte Timoteij. Så vi skrek på varandra en hel del om jag säger så. Gick och la mig efter lite övning på pianot (Jag gör framsteg!) redan klockan 12. Jag var inte ens trött, jag hade bara absolut ingenting att göra.

Mintmelonen

10.

Ni vet den dagen,

Några vintrar efter man lärt sig att vandra fram på tårna.

När allt ens hjärna fantiserat ihop,

Det som då är ens värld.

Förstörs likt en deprimerads hjärta

När hon beskådar en kärleksfilm.

När alla man trodde var änglar från länder där det bara fanns solsken

Förvandlades till tanter som står ut med vardagen,

De dricker sitt kaffe.

Läser sin tidning.

Beklagar sig, beklagar sig.

Då när fåglarnas sång inte längre är ditt hemliga tecken

På att räddaren i nöden återigen finns till din räddning.

Utan bara en sång som ska locka de andra fåglarna,

Till kärlekens grav.

Den dagen, då ens världsuppfattning förändras.

Du och jag är inte längre du och jag,

Nu är vi bara, gamla patetiska vänner.

Om du skulle gett mig en puss på munnen igår,

Skulle 20 killar skrikit baciller, tjej-bacillerna jagar dig.

Men nu, nu är det coolt att pussas och röka.

För man har vuxit upp,

Säger man till sina småsyskon.

Jag är för gammal för att leka med dig.

Gå och lek med dina andra vänner, som du inte har.

Jag är för gammal.

Alldeles för gammal för att fantisera om saker som inte finns.

Jag måste ta på mig mitt smink och mina högklackade skor.

Jag är ju faktiskt,

10 år.

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9,

10 hela jävla år.

Usch. Denna värld.

Mintmelonen

KYSS MIG DÄR BAK JÄVLA VANILJSÅS!

Har snart handla upp mina pengar. Jag känner mig smart, nästa månads barnbidrag ska jag handla festivalbiljett för. Smart av mig att handla upp pengar som ska räcka nästa månad med. Jävligt smart.
Nu har de tre veckorna utan skola snart tagit slut, skit också att det skulle gå så snabbt. Biblioteksveckan har varit full med... böcker? En positiv sak med denna veckan var faktumet att vi fick välja en gratis bok från en hylla, jag och Ida velade som fan för där var tre böcker som var så jävla underbara, böcker med bilder. Massa dräggliga bilder, men jag bestämde mig för Emelie Östergrens bok Evil Dress. Helt underbara surrealistiska bilder i serier, jag kan inte sluta kolla i boken. KÖP DEN. Hon är typ min nya idol.
Sen började det snöa. Då blev hela skåne en glad plats eller hur, för vi har ju alla saknat den underbara snön. Våren var ju inte alls på väg och vi hade ju inte alls hoppats på att snön skulle smälta bort. Nej då. Efter att jag och ida haft snöbolskrig/Slask-krig och sträckt ut tungan i hopp om att få äta lite snö (Ja, vi var flummiga) gick vi in på Maxi, världens bästa mataffär som får lite gratis reklam till mina 6 läsare, och dansade, lekte superhjältar som skulle hämta mjölk, sjöng Ted Gärestad låtar, pratade grov, konstig skånska ganska högt och sprang runt bland hyllorna i jakt på vaniljsås!
Nu är jag hemma. Har ont i magen. Är grinig. Ganska hungrig. Men trots allt har jag en helg framför mig och en chipspåse i hallen!

Mintmelonen

KEEP QUIET FOR ME.

Resultatet av några ganska enformiga och tråkiga klick ute i slasket.

Mintmelonen

-

Livet är kort.
-
Livet är nu.
-
Döda är vi väldigt länge.
-
Mintmelonen

BROMÖLLA BIBLIOTEK.

Är var jag är praktikant denna veckan, jag är trött dygnet runt och kan inte få nog av att sova, trots det går jag och lägger mig ganska sent. Vi åker dit tidigt och kommer hem sent. Under dagarna pratar vi med massa snubbar, lånar ut massa böcker och läser lite böcker. Det låter slappt, men det är det inte. Inte för mig i alla fall. Jag gäspar, och gäspar och gäspar.
Min mamma fyller år idag, 51 år, jämnt och bra. Hon fick en bild jag ritat på oss två, ett kort jag gjort och två ganska lyxiga hudkrämer av mig. Vi steg som vanligt upp tidigt och väckte henne med frukost på sängen.
Men nu ska jag, duka. Sen ska jag, äta. Sen ska jag spela lite, lite piano. SEN ska jag nog sova. Men det lär ju inte hända.
Mintmelonen

UKM CHEEEECK.

Idag klockan 10.30 till 16.00 var jag på barbacka med massa kreativt folk, man skulle visa sitt nummer och få feedback, men resten av tiden spenderade man på massa awesome workshops. "proffsen" som skulle ge en kritik var fedt trevliga, och sa inte mycket negativt när jag spelat. En av dom äslade min röst och sa att jag var en svensk Regina Spektor, jag dog tio gånger, typ det finaste man kan säga till Alice Berglund. Under alla de andra timmarna skapade jag bland annat världens finaste kuddfodral:
Mintmelonen

SLAVJOBB!

Jag har fått jobb på SDR (Svensk direktreklam), även om jag hört allt om hur dåligt betalt det är och vilket skitjobb det är sökte jag för en månad sen om ett helgjobb med att dela ut reklam. Igår fick jag veta att det fanns ett ledigt distrikt i Kristianstad, jag skrek av lycka, för de 500 kronorna plus i månaden skulle innebära festivaler i sommar. Det kommer bli mycket lättare att slava när man har ett mål, så man får tänka på banden. Och lyssna på musiken.
Så ja, om två veckor ska jag börja slava! Önska mig lycka till.
Mintmelonen

DU MÅSTE VARA LITEN FÖR ATT VARA STOR.

Såhär såg jag ut idag, Rosett Monki, kjol second hand, strumpbyxor och linne H&M.
Mintmelonen

KARLIN OCH AYLINA!

Igår efter sista praodagen på Allas fick jag besök av de saknade Ayla och Karin, vi flummade, tog flummiga bilder och åt flummig pizza. Det var ganska flummigt, men fint var det.
Mintmelonen

UNDERBART UDDA GRÅTFILM.

Where the wild things are är en av de finaste filmerna jag sett, det var länge sedan jag såg en film och faktiskt inte skämdes över att jag grät, utan att tårarna var behövliga och förståliga, det var en helt underbar film som jag inte kan sätta ord på, se den om du vill, antingen hatar du den eller älskar du den.
Jag älskade den.
Mintmelonen

WHAT A NICE DAY FOR A MURDER.

Prao idag med, jag och min ven skrev ut massa bilder utan tillåtelse, eller halv tillåtelse. Skit samma, alla som jobbar där skriver ut mängder av onödiga papper så varför skulle inte vi få skriva ut några var? De andra som jobbade där gick vid 12 på någon föreläsning, vi stannade kvar och lekte med Photoshop till ett. Sen gick vi på stan och köpte presenter, Entre som ett gigantiskt varuhus heter, är verkligen gigantiskt. Eller nej, men stort. Och kul. Kom hem vid 4 idag, sen dess har jag ätit, städat och spenderat några timmar framför datorn!

Mintmelonen

TRÖTT.

är trött på mitt utseende
är trött på att inte veta
är trött på mänskligheten
är trött på mina humörsvängningar
är trött på att inte orka
är trött på att folk inte bryr sig
är trött på all idioti
är trött på att ensamhet
är trött på att vara skabbig
är trött på mig själv
är trött på samhället

men är för trött för att göra något åt det

.

Hoppas hoppas hoppas att jag blir pigg snart.

.

Mintmelonen


ALLAS, TIDNINGEN FÖR 50 ÅR GAMMAL DAM SOM VILL VARA 20.

Som kanske tidigare sagt har nu jag och Ida börjat praoa, igår till och med, på Allas tidning. Vår dator står på layoutavdelningen vilket ingen av oss har något emot då vi båda två är så pass fotointresserade. Första dagen virrade vi runt mycket och hittade från början inte dit då vår vägbeskrivning ledde oss till ett högt galler, men Eva hjälpte oss och det löste sig. Vår första dag innebar väldigt mycket fikapauser och leende till okända tanter men vid slutet av dagen insåg vi att malmötanterna är några riktigt trevliga figurer, speciellt Boel som kallar oss för SMEÅFLIKKORNEA. Idag fick vi redigera bilder och skriva filmrecensioner. Vi har under tiden som vi varit där redan lärt oss en hel del, olika användbara program, tidningarnas knep för att få fler läsare och hur man använder en drickautomat. Jag vill personligen inte här ifrån, det är mysigt att lära sig något vettigt och användbart samtidigt som man träffar världens mysigaste tanter. Men jag vet inte om alla andra har haft lika bra tur som jag och Ida, för vi har nästan haft för tur.
MYSPYS PÅ ALLT, till och med de 1.5 timmar långa bussresorna två gånger om dagen.
Mintmelonen

HELGEN MED FRANKIE!

Jaha, den okände Frankie var ingen pedofil, det fick jag veta i Fredes när en helt vanlig människa hoppade av tåget. Okej inte helt vanlig. Men det gillar vi, haha! Vi drack te och åt Scones på Teapot, åkte till malmö och shoppade, träffade Bjorn, Josse och Mattias, GICK PÅ DEN FEDT AWESOME KRUNIS-KONSERTEN. Sen åkte vi ett tåg hem mitt i natten och kom hem 3 på natten, vi satt och kollade på flummiga tubenklipp, när vi väl la oss för att sova somnade vi båda två på två minuter, men det kanske inte var så konstigt då vi var några av de få som peppade loss på konserten: Det var mycket tråkigt folk i publiken. Jag köpte en fet plansch för 20:- så värt som det kan bli. På lördagen åt vi, sen virrade vi runt på stan efter ett par röda fingervantar, sen var vi onyttiga (Åt ett kilo godis) och sen pratade vi om allt och inget, sen sov vi. Sen försov vi oss och Frankie fick springa för att hinna med bussen på morgonen. Det var en fin helg, jag sov en stor del av lördagen, sjukt trött.
Mintmelon

BEST BEST BEST BESTE JÖNSEN ÄR DU MARKUS.

Jag behöver inte säga mer än fyra ord,
Krunegård i mitt hjärta.
Mintmelon

RSS 2.0