LITA PÅ MIG, BÖRJA MED DET.

Har inte skrivit här sen i måndes, kanske dags att gå hit. Jag sitter nästa aldrig vid datorn när jag är hos min mamma för den är så extremt seg. Jävligt irriterande, men min mamma är lite Hatateknik av sig.
-
I Tisdags hände nog absolut ingenting, först var jag i skolan, som inte är platsen jag helst befinner mig på. Sen åkte jag hem och fotade lite, kanske lägger upp lite bilder här. Jag smutsade ner mina strumpbyxor i alla fall. Sen kom jag en kvart innan konfan började på att vi hade konfa idag. Så jag cyklade i stark motvind, det var kallt.
-
MEN DET ÄR VÅR NU, fan vad fint. Det är gegga, lite snöhögar kvar, MEN DET ÄR PLUSGRADER, blommor och fåglarna sjunger. Jag gillar det, vi satt till och med och solade oss lite på rasten. Ramlade lite hit och dit, men det var mysigt.
-
I Onsdags efter en ganska lång skoladg kom Karin och Ayla på besök hem till min mami. Vi planerade vår fantastiska AKA-roadtripp (Vi ska ut och cykla i skåne en vecka) och helt oväntat var min mamma positiv till det hela, jag trodde vi skulle ha jobb med att övertala henne men icke! Nu är det bara min pappa som ska övertalas sen äv vi påväg!
-
I Torsdags, igår. Först skolan, förjävligt att stiga upp om mornarna. Men snart är det lov igen, underbart. Efter skolan åkte jag in till lägenheten och mötte upp Lars, tidningutdelaren som jag kan namnet på! han kom med ca. 50 kg reklam som jag ska dela ut på söndag, sprang upp och ner i trapporna med tunga kassar och sen sat jag och sorterade tidningarna i 2 timmar. Det är lite jobbigt men, sen åkte jag hem till huset igen. Juste, någon idiot som jag kan gissa vem det är men inte är hundra på, gömde mina älsklingsskor utanför idrottshallen när jag hade idrott. Jag tycker personligen bara det är skrattretande att en 15 år gammal person tycker det är kul att förstöra skor, gjorde man inte sånt i typ 2:an?
-
OCH TILL SIST för dig som orkat läsa hela vägen, idag. Efter skolan som inte var så lame, för mina bestisar var lite flummiga. Efter So:n där Per-inge chockerande släppte oss 5 minuter för tidigt! Åkte jag med ida och amanda till henny och repade några timmar. Sen cyklade jag hem och hjälpte till med maten, PIZZA <3, och nu sitter jag härr.
-
PUSSPÅDINNEISA.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0